Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

«Δεν υπάρχουν καβαλάρηδες σε άσπρα άλογα»

Λίγες ώρες πριν τη διεξαγωγή της έκτακτης γενικής συνέλευσης της Κοινωνίας Μελών Άρη, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Νίκος Παπαδόπουλος, τοποθετήθηκε στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» του «Αθλητικού Metropolis». Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για την Κοινωνία Μελών: «Δεν μπορούμε να πούμε ότι απέτυχε. Ο στόχος ή το αποτέλεσμα είναι αυτό που μετράει. Οι προτάσεις που θα τεθούν θα συζητηθούν. Η Λέσχη θα πρέπει να οργανωθεί , να συστρατευθεί. Είμαι από αυτούς που διαφωνούν στη διάλυση της Κοινωνίας Μελών Άρη. Για να πάμε σε ένα άλλο μοντέλο διοίκησης θα πρέπει να έχουμε χειροπιαστό ενδιαφέρον. Να δούμε το business plan, να δούμε εάν είναι εφικτό και μετά να δούμε τη λειτουργία της Λέσχης».

Για τη δήλωση του κ.Κόντη ότι μια διοίκηση πρωτοδικείου θα ήταν έγκλημα: «Σέβομαι την άποψη του κ. Κόντη. Και στο μπάσκετ εξάλλου σε διοίκηση πρωτοδικείου θα πάμε. Για για να γίνει διοίκηση πρωτοδικείου θα πρέπει να συμφωνήσουν οι μέτοχοι. Πρώτα η Κοινωνία Μελών Άρης και κατά επέκταση μετά ο ερασιτέχνης που έχει την ευθύνη. Ο καθένας έχει την άποψη του για το μοντέλο διοίκησης. Εγώ είμαι από που λένε να έχουμε τακτική διοίκηση, αλλά τα δεδομένα αλλάζουν κάθε χρόνο και πρέπει να δούμε τι γίνεται».

Για την εταιρία που υπάρχει πίσω από τον κ.Κόντη: «Θα πρέπει να γνωρίζουμε ποιοι είναι αυτοί που θέλουν να αναλάβουν την ομάδα, επειδή ήδη έχουν βάλει κάποια χρήματα. Να δούμε τι θέλουν . Να γίνουν ιδιοκτήτες, η να αναλάβουν το μάνατζμεντ.
Στο ποδόσφαιρο μιλάμε με διαφορετικούς όρους. Είναι διαφορετική μια εμπορική επιχείρηση που έχει ανάλογα χρέη από μια ποδοσφαιρική ΠΑΕ η οποία μπορεί με ρυθμίσεις , διακανονισμούς καλή οργάνωση και ένα μπίζνες πλαν να αντεπεξέλθει και να είναι κερδοφόρα στη συνέχεια».

Για το μπάσκετ: «Υπήρξε η προχθεσινή γενική συνέλευση όπου αποφασίστηκε να πάμε σε διοίκηση πρωτοδικείου με πρόεδρο τον Λευτέρη Αρβανίτη. Ο κ.Δαμιανίδης υπέβαλλε την παραίτηση του. Θα πρέπει όμως να διευθετηθούν κάποια θέματα για να προχωρήσει η παραίτηση του Γιάννη Δαμιανίδη”.
Για τα χρήματα που ζητάει ο Γιάννης Δαμιανίδης: Είναι κάποια ζητήματα που έχει προσωπική και ποινική ευθύνη. Θα ξεπεραστούν αυτά με κάποιες συζητήσεις και δεσμεύσεις. Κάποια θέματα που αφορούν την ποινική ευθύνη θα πρέπει να τακτοποιηθούν».


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: