Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

Θράσος και όροι από Δαμιανίδη!

Στη διάρκεια της συνέλευσης των μετόχων ο Γιάννης Δαμιανίδης απέφυγε να κάνει γνωστούς τους όρους που θέτει για την παραίτηση του. Αρκέστηκε και τότε στα γνωστά… ευχολόγια. Το μεσημέρι της Πέμπτης και στην συνάντηση του με τον μελλοντικό πρόεδρο της ΚΑΕ, Λευτέρη Αρβανίτη, αποκαλύφθηκαν οι προθέσεις του. Φεύγει μόνο εάν πάρει χρήματα για αυτά που εμφανίζονται στην καρτέλα του (;), εφόσον του καταβληθούν μισθοί που του οφείλονται! Ο έμμισθος τόσα χρόνια πρόεδρος της ΚΑΕ έχει το θράσος να προβάλλει και οικονομικής φύσεως απαιτήσεις. Για την «ταμπακέρα», τα εκατομμύρια των χρεών, τις κάκιστες διοικητικές και οικονομικές επιλογές κουβέντα! Το θράσος περισσεύει για τον απερχόμενο πρόεδρο. Να, λοιπόν, γιατί μέχρι σήμερα έμενε προσκολλημένος στην προεδρική καρέκλα.

Αναλυτικά οι όροι Δαμιανίδη στονΛευτέρη Αρβανίτη:

1. Εγγυήσεις πως οι ευθύνες της υπόθεσης του Σοφοκλή Σχορτσανίτη θα μεταβιβαστούν στην νέα διοικούσα επιτροπή (ο μόνος όρος στον οποίο έχει δίκιο ο επί δώδεκα χρόνια διοικούντας της ΚΑΕ).

2. Να λάβει τα χρήματα που αναγράφονται στην καρτέλα του, το ποσό να ανέρχεται στις 104.000 ευρώ!

3. Το ποσό των 46.000 ευρώ, από μισθούς που έχει λαμβάνειν!

Δαμιανίδης και Αρβανίτης συμφωνήσανε να υπάρξει νέα μεθαύριο όπου παρόντες είναι επίσης ο πρώην πρόεδρος και εκ των μετόχων της ΚΑΕ Άρης, Θανάσης Τζεβελέκης, αλλά και το μέλος της ΓΕΝΕΣΙΣ και από τους υποστηρικτές της νέας προσπάθειας Ντίμης Παπαϊωάννου.athlitika nea

Δεν υπάρχουν σχόλια: