Τετάρτη 16 Μαΐου 2012

«Λευκή» ισοπαλία στο Χιούστον!!

Οι Πόρτλαντ Τίμπερς απέσπασαν ισοπαλία 0-0 στην έδρα των Χιούστον Ντάιναμο και συμπλήρωσαν εννέα βαθμούς σε δέκα παιχνίδια.
Άλλωστε οι Τεξανοί διατήρησαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και πρέπει να θεωρούνται αδικημένοι από το τελικό αποτέλεσμα, αφού δεν μπόρεσαν να νικήσουν τον Τρόι Πέρκινς, τερματοφύλακα των φιλοξενουμένων. Ειδικά στο τελευταίο τέταρτο της αναμέτρησης, οι Ντάιναμο προσέγγισαν το γκολ με τους Κόλιν Κλαρκ και Κάλεν Καρ, αλλά σε αμφότερες τις περιπτώσεις ο γκολκίπερ των Τίμπερς απομάκρυνε τον κίνδυνο.
Το αποτέλεσμα ήταν μεν θετικό για τους εκπρόσωπους του Πόρτλαντ, αλλά έμειναν χωρίς νίκη για τρίτο διαδοχικό παιχνίδι. Παράλληλα απώλεσαν τον Τζακ Τζιούζμπερι στο ημίχρονο, λόγω τραυματισμού.
Από την πλευρά τους, οι Ντάιναμο έφτασαν στους δώδεκα βαθμούς σε εννέα ματς. Πάντως αυτό ήταν μόλις το δεύτερο εντός, καθώς έδωσαν τα πρώτα επτά μακριά από το Χιούστον, ώστε να ετοιμαστεί το νέο τους γήπεδο, το «BBVA Compass Stadium».
Χιούστον Ντάιναμο: Χολ, Κάμερον, Μπόσγουελ, Ας, Τέιλορ, Καμάργκο, Στούργκις, Ντέιβις (74' Ντίξον), Καρ, Καντζί (71' Κλαρκ), Μπρούιν (64' Τσινγκ).
Πόρτλαντ Τίμπερς: Πέρκινς, Μοσκουέρα, Ντανσό, Σμιθ, Τζιούσζμπερι (46' Τσαμπάλα), Πάλμερ, Τσάρα, Ουάλας (60' Χορστ), Ζίζο, Σονγκό (69' Αλεξάντερ), Μπόιντ, Νάγκμπε.





πηγή: onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: