Τετάρτη 16 Μαΐου 2012

«Όλα είναι ανοικτά για την πρώτη θέση»

Ο Άκης Μάντζιος φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικό Metropolis» και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» όπου αναφέρθηκε στο σημερινό παιχνίδι της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ, αλλά και στην εικόνα που έχει σχηματίσει για τη φετινή διαδικασία των πλέι οφ.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το αν η ενδεχόμενη απουσία των Γκαρσία και Σαλπιγγίδη στη σημερινή αναμέτρηση με την ΑΕΚ θα έχει αντίκτυπο στην εικόνα του ΠΑΟΚ: «Είναι δύο ποδοσφαιριστές βαρόμετρα για την ομάδα του ΠΑΟΚ. Είναι δύο μονάδες υπολογίσιμες. και αναντικατάστατες. Βέβαια μπορούν να βρεθούν λύσεις από τον πάγκο αν χρειαστεί. Ίσως κρίνει κατά πολύ το σημερινό παιχνίδι το μέλλον του ΠΑΟΚ. Κατά 90% η 5η αγωνιστική θα κρίνει την δεύτερη θέση».

Για το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ έχει νικήσει την ΑΕΚ στα τελευταία τέσσερα μεταξύ τους παιχνίδια χωρίς να δεχθεί τέρμα.: «Αυτό λέει κάτι, αλλά αυτό έχει σχέση σε θέμα ψυχολογίας. Αυτό το παιχνίδι είναι κάτι διαφορετικό. Η προϊστορία είναι μέχρι να μπει η ομάδα στο γήπεδο. Ο ποδοσφαιριστής δεν το σκέφτεται. Μπαίνει μέσα να κερδίσει το παιχνίδι. Πρέπει να είσαι προετοιμασμένος για το εκάστοτε παιχνίδι και όχι για το τι έγινε στα προηγούμενα».

Για την προσπάθεια της ΑΕΚ στα πλέι οφ: «Είναι άξια συγχαρητηρίων που παλεύει η ΑΕΚ για την πρώτη θέση με τα προβλήματα που είχε όλη τη χρονιά».

Για την κούραση που υπάρχει: «Φτάσανε μέχρι το τέλος και υπάρχει κούραση και ψυχολογική και σωματική. Ο καθένας θα κοιτάξει την πλευρά του να παρουσιαστεί όσο το δυνατόν πιο έτοιμος».

Για το αν βλέπει διαφορές ανάμεσα στις ομάδες που μετέχουν στη διαδικασία των πλέι οφ: «Ίσως να είναι το πιο αμφίρροπο μίνι πρωτάθλημα των πλέι οφ. Ο ΠΑΟΚ έχει τη σταθερότητα που είχε όπως και ο Ατρόμητος. Η ΑΕΚ παρουσιάστηκε καλύτερη σε σχέση με την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, ενώ ο Παναθηναϊκός είναι χειρότερος από ότι τον περίμενα. Υπάρχει ισορροπία. Όλα είναι ανοικτά και η εικόνα του Παναθηναϊκού δεν είναι αυτή που λες ότι θα πάρει και θα κερδίσει μέσα στο Περιστέρι. Είναι τέσσερις ομάδες πάρα πολύ καλές και έχει ενδιαφέρον».

Για τη δουλεία που έκανε στον Πανιώνιο και για το που θα συνεχίσει την καριέρα του: «Εγώ θεωρώ ότι έκανα τη δουλειά μου σωστά. Με τα τόσα προβλήματα που είχε η ομάδα καταφέραμε και την σώσαμε. Από κει και πέρα θα δω την επόμενη μέρα για το που θα συνεχίσω».


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: