Τετάρτη 16 Μαΐου 2012

Euro 2012: Μπάλακ: «Σπάνια υπήρξε καλύτερη Γερμανία»

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Μίχαελ Μπάλακ για την Γερμανία, τονίζοντας ότι το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του συγκαταλέγεται ανάμεσα στα φαβορί για την κατάκτηση του Euro 2012, ενώ εξήρε τις ικανότητες των νεαρών παικτών…
Συνέντευξη στην επίσημη ιστοσελίδα της Παγκόσμιας Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας παραχώρησε ο Μίχαελ Μπάλακ, με τον 35χρονο άλλοτε διεθνή άσο να εκφράζεται με άκρως εγκωμιαστικά σχόλια για τα «πάντσερ».
«Η Γερμανία έχει ωριμάσει κι έχει μεταμορφωθεί σε μια αυθεντική ομάδα παγκόσμιας κλάσης τα τελευταία χρόνια. Όλο και πιο συχνά βγαίνουν παίκτες, πράγμα που σημαίνει ότι ο προπονητής μπορεί να βασίζεται σε μια μεγάλη «δεξαμενή» ιδιαίτερα ταλαντούχων ποδοσφαιριστών. Νομίζω ότι σπάνια έχει υπάρξει ξανά μια Εθνική τόσο καλά προετοιμασμένη και με τόσο ταλέντο όπως η παρούσα», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Μπάλακ.
Και συμπλήρωσε: «Βρίσκεται σε τρομερή κατάσταση και προφανώς είναι ένα από τα μεγάλα φαβορί για να κερδίσει το τρόπαιο. Επίσης, πάντως, εντυπωσιάστηκα πάρα πολύ και από την Γαλλία όταν έπαιξε με την Γερμανία πρόσφατα. Παράλληλα, καλό θα ήταν να περιμένουμε να δούμε τι θα κάνουν και οι δυο διοργανώτριες χώρες. Δεν θα πρέπει να τις ξεγράψουμε».

πηγή: onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: