Τετάρτη 16 Μαΐου 2012

Πιο μισητός κι από τον Βιτόλο!!

Ο Σηφάκης κατάφερε με την συμπεριφορά του να γίνει ίσως ο πιο μισητός παίκτης στις τάξεις των Αρειανών. Toν "στολίζουν" καθημερινά το διαδίκτυο!
Πιο μισητός κι από τον Βιτόλο!
Η κίνηση του Μιχάλη Σηφάκη να καταθέσει προσφυγή κατά του Άρη ζητώντας και χρήματα τα οποία δεν δούλεψε δεν προκάλεσε τη δυσφορία μόνο της ΠΑΕ.

Προκάλεσε κύματα οργής και στις τάξεις του κόσμου των "κιτρίνων" που βράζει με τον Κρητικό πορτιέρο και δεν θέλει να τον βλέπει ούτε ζωγραφιστό, πλέον.
Ο Σηφάκης αξιώνει 1 εκ. ευρώ από τον Άρη, γεγονός που προκάλεσε αλγεινή εντύπωση και είναι εκατοντάδες τα μηνύματα αγανάκτησης του κόσμου στο facebook και στα οπαδικά φόρουμ.
Ο κόσμος "στολίζει" τον Κρητικό με διάφορους χαρακτηρισμούς που δεν μπορούμε να δημοσιεύσουμε, αλλά δείχνουν ξεκάθαρα πόσο ανεπιθύμητος είναι.
Ο Σηφάκης κατάφερε με την απαράδεκτη συμπεριφορά του να γίνει ίσως ο πιο μισητός παίκτης στις τάξεις των Αρειανών, που μετανιώνουν σήμερα για την στήριξη που του παρείχαν τα τέσσερα χρόνια που φόρεσε τη φανέλα της ομάδας. Πιο μισητός και από τον Βιτόλο ακόμη!
Είναι προφανές ότι ο Σηφάκης θέλει να εκδικηθεί τον ΑΡΗ γιατί πιστεύει ότι ο ΑΡΗΣ φταίει που, όπως όλα δείχνουν, δεν θα πάει στο Euro  με την εθνική. Τα υπόλοιπα είναι για λαϊκή κατανάλωση. Είναι ο πιο καλοπληρωμένος παίκτης της ομάδας. Ο παίκτης ήθελε να αφήσει ο Μασάδο στον πάγκο τον φορμαρισμένο φέτος Μάρκο Βελλίδη για να βάλει αυτόν που προερχόταν από μία μέτρια σεζόν με πολλούς τραυματισμούς. Να μην ξεχνάμε, φυσικά, ότι πήγε μεσούσης της σεζόν στο εξωτερικό για να εγχειρισθεί χωρίς τη συγκατάθεση του ΑΡΗ και έμεινε εκτός δράσης για πέντε μήνες, με σκοπό να προλάβει να αποθεραπευτεί για το Euro. Για να το πούμε αλλιώς, ο Σηφάκης έβαλε την εθνική πάνω από τον ΑΡΗ. Από τότε ράγισε το «γυαλί».
Ο ΑΡΗΣ και ο Κρητικός θα λύσουν τις διαφορές τους στα πειθαρχικά όργανα. Το βέβαιο είναι ότι ο παίκτης φεύγει αφήνοντας τις χείριστες εντυπώσεις. Οσο για την προσφορά του στον ΑΡΗ αυτά τα τέσσερα χρόνια, ούτε κρύο ούτε ζέστη. Δεν έχασε η βενετιά βελόνι…

πηγή: allaboutaris.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: