Τετάρτη 16 Μαΐου 2012

Τα αληθινά λεφτά ενός γνήσιου πρίγκιπα με συνοδό τον Τσάκα!

Τα αληθινά λεφτά ενός γνήσιου πρίγκιπα με συνοδό τον Τσάκα
Και τώρα ο Παναθηναϊκός ξαναμπαίνει, ξαφνικά, δειλά δειλά στην «λεφτά υπάρχουν» εποχή. Διότι αυτό λένε με τα μισόλογά τους προς τους ποδοσφαιριστές του Τριφυλλιού αυτοί που «ξέρουν», δηλαδή ότι ο πρίγκιπας μπιν Αμπντουλαζίζ, ή όπως αλλιώς λέγεται ή προφέρεται, είναι «κανονικός», δηλαδή γνήσιος και με λεφτά, τα οποία έχει «δείξει» στον Βαρδινογιάννη, αλλά και στους επιχειρηματίες που είχαν σχεδιάσει με τον Τζίγκερ τις κινήσεις για την δημιουργία του νέου γηπέδου.

Του Βασίλη Σαμπράκου

Τα σημερινά μαντάτα παρουσίασαν τον πρίγκιπα ως γνήσιο, με πιστοποιητικά γνησιότητας, τα οποία και κατέθεσε στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, για να πάρει την άδειά της και να γίνει μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Και, προσέξτε, δεν αναφέρομαι στα όσα ισχυρίζεται ο σιωπηλός, τις τελευταίες ημέρες, Βλάσης Τσάκας. Αναφέρομαι στα λεγόμενα αυτών που σήμερα λειτουργούν για τον Παναθηναϊκό, αυτών που δεν ποντάρουν στην προσπάθεια του Γιάννη Αλαφούζου για την εξεύρεση μιας πειστικής λύσης με καλή προοπτική για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, αλλά αντίθετα ποντάρουν στον «σοβαρό Αραβα» που θα λύσει τα προβλήματα με τα πολλά εκατομμύρια ευρώ που σκοπεύει να βάλει στην εταιρεία.

Είναι «κανονικός», δηλαδή γνήσιος και πλούσιος ο τύπος που παρουσιάστηκε από τον Βλάση Τσάκα; Ναι, λέει το ρεπορτάζ δημοσιογράφων που έχουν σε βάθος ερευνήσει το βιογραφικό και την καταγωγή του. Ποιος όμως να τον παρουσιάσει ως «κανονικό» και να πείσει για την αυθεντικότητά του; Ο Τσάκας;

Αν είχε εμφανιστεί μόνος και είχε εκδηλώσει ενδιαφέρον με πρωτόκολλο προς την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ο σημερινός πρίγκιπας θα είχε ήδη δει να τον παίρνουν στα σοβαρά. Διότι έχει τρόπο, δηλαδή χρήματα και βιογραφικό, για να πείσει ότι είναι αληθινός, με αληθινά λεφτά. Ακόμη και σε αυτή την περίπτωση όμως θα δυσκολευόταν πολύ να πείσει ότι πραγματικά έχει αποφασίσει να διαθέσει αυτά τα λεφτά για τον Παναθηναϊκό.

Οσα πάντως κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες δημιουργούν μια πραγματική πιθανότητα έκπληξης, δηλαδή την πιθανότητα να εμφανίσει αληθινά εκατομμύρια ευρώ ο πρίγκιπας. Και τότε είναι βέβαιο ότι θα πάρει την ΠΑΕ.

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: