Τετάρτη 16 Μαΐου 2012

Δώνης: «Περήφανος για την ομάδα μου»

Δώνης: «Περήφανος για την ομάδα μου»
Ο Ατρόμητος ηττήθηκε στην τελευταία του εμφάνιση μπροστά στο κοινό του για φέτος με 1-0 από τον Παναθηναϊκό και δύσκολα θα αποφύγει την τελευταία θέση των πλέι οφ. Ο Γιώργος Δώνης, ωστόσο, δήλωσε περήφανος για την εξαιρετική πορεία της ομάδας του φέτος.

«Δεν είναι εύκολο να καταργήσεις τη ποδοσφαιρική λογική. Για μας ήταν δύσκολο το ματς, από την άποψη ότι είχαμε απουσίες και συν ότι η επίπονη διαδικασία των πλέι οφ με ματς ανά τρεις μέρες, είχαμε κουρασμένους παίκτες. Δείξαμε ψυχικά αποθέματα, δεν έχω παράπονο από κανένα. Ήταν δύσκολο να παίξουμε τη μπάλα μας. Στο πρώτο μέρος με τη διάθεση και το πάθος, προσπαθήσαμε, αλλά δεν τα καταφέραμε», τόνισε ο τεχνικός του Ατρομήτου και πρόσθεσε: «Κάναμε μεγάλη προσπάθεια. Το ματς δεν είχε ποιότητα, αλλά 22 παίκτες που τα έδωσαν όλα για να πετύχουν κάτι θετικό για την ομάδα τους. Περιμένουμε το άλλο αποτέλεσμα και θα δούμε τι πιθανότητες έχουμε για να αποφύγουμε την τελευταία θέση. Όμως είμαστε περήφανοι για τις επιτυχίες της ομάδας μας, που έδειξε ανταγωνιστικοί σε κάθε γήπεδο που παίξαμε».

Όσο για το μέλλον του στον πάγκο του Ατρομήτου, είπε: «Έχω μιλήσει με τη διοίκηση, μου έγινε μία συγκεκριμένη πρόταση και έχω πει ότι θα απαντήσω μετά τα πλέι οφ. Δεν θα μιλήσω για πιθανότητες, γιατί δεν είναι αυτό το σωστό».

Δεν υπάρχουν σχόλια: