Τετάρτη 16 Μαΐου 2012

Αισιόδοξος ο Κωνσταντίνου!

Ο Βασίλης Κωνσταντίνου είναι αισιόδοξος για την λαϊκή βάση, καθώς πιστεύει πως ο κόσμος θα βοηθήσει τη στιγμή που το σωματείο δεν πρόκειται να διαλυθεί αν βρεθεί κάποιος επενδυτής.
Αισιόδοξος ο Κωνσταντίνου
"Αφού ένας άνθρωπος με την προσωπικότητα και την εμβέλεια του Γιάννη Αλαφούζου εμφανίστηκε να πάρει τις μετοχές του Γιάννη Βαρδινογιάννη, τα υπόλοιπα θα έρθουν. Ο κόσμος θα τον στηρίξει. Μίλησε με τη Θύρα 13 και όλοι είμαστε δίπλα του. Με προσωπικές του εγγυήσεις θα πάρει δάνειο και ο Παναθηναϊκός θα καταφέρει να βγει από το αδιέξοδο", είπε αρχικά ο Βασίλης Κωνσταντίνου στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ.
Για την λαϊκή βάση: "Ο Παναθηναϊκός ήταν πάντα πρωτοπόρος, έκανε νέα πράγματα και προσπαθούσε να ανοίξει νέους δρόμους στο ποδόσφαιρο και στον αθλητισμό. Το εγχείρημα του Αλαφούζου κινείται στη σωστή βάση. Ο κόσμος περιμένει πότε θα ανοιχτούν οι λογαριασμοί στις τράπεζες για να τρέξει να βάλει λεφτά. Τότε εμείς οι ίδιοι θα δούμε πράγματα που δεν τα έχουμε φανταστεί. Η ομάδα θα ανήκει στον κόσμο και ο κόσμος θα καταλάβει ότι πρέπει να συμπαραστέκεται χωρίς επεισόδια, ακρότητες, βανδαλισμούς".
Για το αν εμφανιστεί κάποιος ισχυρός οικονομικά επενδυτής: "Εάν παρουσιαστεί κάποιος επιχειρηματίας ο οποίος επιθυμεί να επενδύσει στον Παναθηναϊκό 30, 50, 60 εκατομμύρια ευρώ, το σωματείο δεν πρόκειται να διαλυθεί. Θα εκχωρήσει το μάνατζμεντ και όχι τις μετοχές του. Διότι μπορεί εκείνος ο άνθρωπος μετά από δύο-τρία χρόνια να αποφασίσει να αποχωρήσει. Το σωματείο θα συνεχίσει να υπάρχει και ο Παναθηναϊκός δεν πρόκειται να ξαναπεράσει όσα βιώνει αυτή τη στιγμή".

Δεν υπάρχουν σχόλια: