Τετάρτη 16 Μαΐου 2012

Ποιος θα είναι στην κορυφή;

Ποιος θα είναι στην κορυφή;
Μια πιο… καθαρή εικόνα για την κατάσταση στο βαθμολογικό πίνακα των πλέι-οφ της Σούπερ Λίγκας είναι αρκετά πιθανό να υπάρξει μετά από την πέμπτη αγωνιστική των πλέι-οφ της Σούπερ Λίγκας. Τα βλέμματα συγκεντρώνει το ντέρμπι των «δικεφάλων» στο ΟΑΚΑ ανάμεσα στην ΑΕΚ και στον ΠΑΟΚ στις 20:00 με τον νικητή να διατηρεί τις ελπίδες για την κατάκτηση της κορυφής. Στις 17:45 ο Παναθηναϊκός ο οποίος έχει επιστρέψει στην κορυφή, αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Ατρόμητο.

Στο Ολυμπιακό Στάδιο ο «Δικεφάλος του Βορρά» προέρχεται από μια ήττα από τον Παναθηναϊκό, στο ίδιο γήπεδο. Στόχος των παικτών του Λάζλο Μπόλονι είναι η νίκη έτσι ώστε να αποκτήσουν πλεονέκτημα έναντι της Ένωσης.

Μεγάλο ρόλο για την κατάσταση της βαθμολογίας θα έχει παίξει το αποτέλεσμα του αγώνα στο Περιστέρι. Ο Παναθηναϊκός με άλλη μια νίκη παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας και θα έχει πλέον αρκετές πιθανότητες για να παραμείνει εκεί μέχρι το τέλος.

Το έργο του –φυσικά και είναι αρκετά δύσκολο καθώς στο παιχνίδι της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος ήρθε ισόπαλος με τον Ατρόμητο και μάλιστα δύσκολα. Μάλιστα, τα πράγματα γίνονται ακόμη περισσότερο δύσκολα εάν λάβουμε υπόψη μας τις εμφανίσεις της ομάδας του Γιώργου Δώνη, με την ψυχολογία να βρίσκεται στα ύψη μετά από τη νίκη επί της ΑΕΚ στην προηγούμενη αγωνιστική.

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: