Τετάρτη 16 Μαΐου 2012

Κορωνάκης: «Κανένα πρόβλημα με την κατάπτωση της εγγυητικής»

Καθησυχαστικός ήταν ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής της ΠΑΕ ΟΦΗ, Σήφης Κορωνάκης, για την κατάπτωση της εγγυητικής επιστολής.
Όπως τόνισε ο Σήφης Κορωνάκης, με δηλώσεις του στο ραδιοφωνικό σταθμό «ΕΡΑ ΣΠΟΡ», η απόφαση είναι προσωρινή και μπορεί να ανατραπεί αν η κρητική ομάδα καταβάλει το ποσό που οφείλει στους Νατσούρα, Κασμερίδη και Σταυρακάκη μέσα στις επόμενες 15 μέρες.
Αρχικά, ο Σήφης Κορωνάκης είπε: «Είμαι υποχρεωμένος να μπω μπροστά, σαν παλαίμαχος και σαν ιστορία του ΟΦΗ, γιατί δεν πλησίαζε κανένας. Μιλήσαμε και με τους παίκτες, τους βάλαμε και κάποια λεφτά χθες. Μας έδωσαν παράταση 15 ημερών, θα τακτοποιηθεί το θέμα. Δεν δημιουργεί πρόβλημα η κατάπτωση της εγγυητικής επιστολής».
Συνεχίζοντας, ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής της ΠΑΕ, τόνισε: Χρειάζονται 500.000 ευρώ μέσα στο μήνα. Στόχος μου είναι να βρεθεί επενδυτής. Έχω ενοχλήσεις, αλλά δεν υπάρχει κάτι χειροπιαστό. Είναι φοβερή η κρίση και στην Κρήτη, κλείνουν συνεχώς μαγαζιά. Θα αντέξουμε. Ο Θεός θα μας βοηθήσει. Να έχει ελπίδα ο κόσμος. Δεν θα διαλυθεί αυτή η ομάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: