Τετάρτη 16 Μαΐου 2012

«Προκαλεί θυμηδία ο Εργοτέλης»

«Προκαλεί θυμηδία ο Εργοτέλης»
Στην αντεπίθεση πέρασε η ΠΑΕ Πανιώνιος μετά την αίτηση της διοίκησης του Εργοτέλη, που ζητεί τον υποβιβασμό των «κυανέρυθρων» και ουσιαστικά τη δική του παραμονή στη μεγάλη κατηγορία λόγω χρεών της ομάδας της Νέας Σμύρνης απέναντι σε ποδοσφαιριστές.

Η ανακοίνωση του Πανιωνίου αναφέρει:

«Μόνο θυμηδία μπορεί να προκαλεί η ξαφνική αίτηση της ΠΑΕ Εργοτέλης για αφαίρεση βαθμών που η ομάδα μας κατέκτησε δίκαια εντός των αγωνιστικών χώρων.

Εν έτει 2012 και με τις δυνατότητες που πλέον δίνει η τεχνολογία, οι άνθρωποι της ομάδας του Ηρακλείου θα μπορούσαν να έχουν έρθει σε επικοινωνία μαζί μας, προκειμένου να τους λύσουμε οποιαδήποτε απορία έχουν.

Σε κάθε περίπτωση θα μπορούσαν να έχουν ενημερωθεί από τον πρώην Πρόεδρο της Σούπερ Λιγκ, που τυγχάνει να είναι το ίδιο πρόσωπο με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Εργοτέλης παρουσία του οποίου οι εν λόγω και άλλες πολλές παρόμοιες υποθέσεις (άλλων ομάδων) έχουν απασχολήσει επανειλημμένως το διοικητικό συμβούλιο της Σούπερ Λιγκ.

Για να τελειώνουμε: Η ΠΑΕ Πανιώνιος ρητά και κατηγορηματικά τονίζει πως τόσο με τον ποδοσφαιριστή Μάρτιν Λάτκα, όσο και με τον ποδοσφαιριστή Τόμας Μπέλιτς, έχει επέλθει διακανονισμός και οι πληρωμές τους καταβάλλονται κανονικά εντός των προβλεπόμενων ημερομηνιών».

Δεν υπάρχουν σχόλια: