Τετάρτη 16 Μαΐου 2012

«Επιτυχημένη σεζόν η φετινή»!

«Επιτυχημένη σεζόν η φετινή»!
Η Νάπολι μπορεί να μην εξασφάλισε μία θέση για το Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης περιόδου, ωστόσο ο προπονητής της ομάδας, Βάλτερ Ματσάρι, δεν θεωρεί πως η χρονιά ήταν αποτυχημένη. Ο Ιταλός τεχνικός, πιστεύει πως η φετινή χρονιά για τους «παρτενοπέι», ήταν πετυχημένη και μπορεί να γίνει ακόμη καλύτερη, εφόσον νικήσουν στον τελικό του Κυπέλλου Ιταλίας την Γιουβέντους, ο οποίος γίνεται το Σάββατο στο «Ολίμπικο».

«Ναι, μετανιώνω για ορισμένα πράγματα. Ξέρετε ότι δεν είμαι ποτέ απόλυτα ικανοποιημένος και έχω προσπαθήσει να μεταδώσω αυτή τη νοοτροπία και στους παίκτες μου. Στόχος μας ήταν να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γινόταν, αλλά χάσαμε μερικούς βαθμούς στην πορεία. Πρέπει να το αποδεχτούμε», τόνισε αρχικά ενώ συμπλήρωσε:

«Παραμένει πολύ σημαντική σεζόν για μας, γιατί δε χρειάζεται να την κρίνουμε μόνο από όσα συνέβησαν στο πρωτάθλημα. Πρέπει να συνυπολογίσουμε το Τσάμπιονς Λιγκ και το Κύπελλο, να δούμε δηλαδή συνολικά τη χρονιά και από αυτή την οπτική γωνία είχαμε μία σπουδαία σεζόν», είπε ο Ιταλός τεχνικός.

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: