Τετάρτη 16 Μαΐου 2012

Κούπερ, Καπαρός και Ιμπαγάσα στο τραπέζι!!

Στην Ελλάδα ο Ισπανός μάνατζερ, Αλεχάντρο Καμάνιο για να μιλήσει με τον Ολυμπιακό για προπονητή, αλλά και την ανανέωση του συμβολαίου του «Κάνιο» Το... μενού λοιπόν έχει συζήτηση για προπονητή, αλλά και ανανέωση ενός συμβολαίου. Ο λόγος για τις περιπτώσεις του Εκτορ Ραούλ Κούπερ, του Χοακίν Καπαρός και του Αριέλ Ιμπαγάσα.
Κούπερ, Καπαρός και Ιμπαγάσα στο τραπέζι
Ο μάνατζερ των δύο Αργεντινών και του Ισπανού, ο περίφημος Αλεχάντρο Καμάνιο, θα έχει συζήτηση με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού τόσο για το ενδεχόμενο να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του πειραϊκού συλλόγου ένας εκ των Κούπερ, Καπαρός όσο και διευθετήσει τις λεπτομέρειες για την ανανέωση του συμβολαίου του «Κάνιο».
Από χτες το βράδυ είχε διαρρεύσει πως ο Καμάνιο θα φτάσει το βράδυ στη χώρα μας και το ραντεβού με τον πρόεδρο, Βαγγέλη Μαρινάκη, θα γίνει αύριο. Κάποιες άλλες πηγές αναφέρουν, ωστόσο, ότι η συζήτηση θα γίνει το βράδυ και ότι ο Ισπανός ατζέντης βρίσκεται ήδη στη χώρα μας.
Μικρή σημασία έχει το πότε θα συναντηθούν. Το θέμα είναι ότι σύντομα θα έχουμε νέα για το αν θα μείνει ο Ιμπαγάσα, καθώς επίσης και τις πιθανότητες να είναι ο Κούπερ ή Καπαρός προπονητής του Ολυμπιακού την επόμενη περίοδο.
Από την Πλατεία Αλεξάνδρας, πάντως, διαρρέει πως εξετάζεται πολύ σοβαρά ο Κλοντ Πιέλ και κατά δεύτερο λόγο κάποιοι άλλοι προπονητές. Αυτό σημαίνει ότι θα διερευνηθούν όλες οι περιπτώσεις πριν παρθεί η τελική απόφαση. Ο Μαρινάκης, άλλωστε, έχει πει ότι το θέμα του προπονητή δεν αποκλείεται να τραβήξει ως τα μέσα Ιουνίου...
Πηγή: katimagiko.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: