Τετάρτη 16 Μαΐου 2012

«Προβάδισμα η Μπάγερν στον τελικό»

«Προβάδισμα η Μπάγερν στον τελικό»
Την άποψή του πως η Μπάγερν έχει το προβάδισμα για να κατακτήσει την κούπα του Champions League έναντι της Τσέλσι εξέφρασε ο Ίκερ Κασίγιας. Ο γκολκίπερ των Μαδριλένων τόνισε πως οι απουσίες των "μπλε" είναι πιο σημαντικές από εκείνες της Μπάγερν και θα κρίνουν το αποτέλεσμα του σαββατιάτικου ματς.

Ο 30χρονος τερματοφύλακας ξεκίνησε λέγοντας πως οι Βαυαροί δικαίως πήραν την πρόκριση αφού έπαιξαν καλύτερα από την Ρεάλ Μαδρίτης. «Προσωπικά θεωρώ πως η Μπάγερν άξιζε την πρόκριση αφού και στους δύο αγώνες των ημιτελικών εμφανίστηκαν καλύτεροι από εμάς», είπε χαρακτηριστικά.

Στην συνέχεια έκανε λόγο και για τις δύο ομάδες που θα αναμετρηθούν στον τελικό του Champions League, δίνοντας ξεκάθαρο προβάδισμα στην Μπάγερν. «Οι δύο ομάδες, οι οποίες κατάφεραν να φτάσουν στον τελικό έχουν παίξει, κατά περιόδους, εξαιρετική μπάλα. Ωστόσο οι “απώλειες” που θα πρέπει να αντιμετωπίσει η Τσέλσι εξαιτίας των αποβολών και των τραυματισμών κάποιων παικτών είναι πολύ πιο σοβαρές από εκείνες της Μπάγερν».

Ο Ισπανός τερματοφύλακας δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον τρόπο με τον οποίο η γερμανική ομάδα τοποθετείται μέσα στο γήπεδο:
«Το χαρακτηριστικό τους είναι πως είναι συμπαγείς μέσα στο γήπεδο και παίζουν με ομαδικότητα».

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: