Τετάρτη 16 Μαΐου 2012

Έγινε ...Super League η Bundesliga! (ΒΙΝΤΕΟ)

Aπάντηση σε όσους νομίζουν ότι τα "ντου" στους αγωνιστικούς χώρους είναι ...ελληνικό προνόμιο, έδωσαν οι οπαδοί της Φορτούνα στο παιχνίδι με την Χέρτα.
Έγινε ...Super League η Bundesliga! (ΒΙΝΤΕΟ)
Στο πρώτο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων στοΒερολίνο, η ομάδα του Ντίσελντορφ είχε νικήσει με 2-1. Έχοντας το... πάνω χέρι στο επαναληπτικό παιχνίδι, κατάφερε να προηγηθεί και με 2-1, οπότε βρισκόταν μία ανάσα μακριά απ' την επιστροφή της στην Μπουντεσλίγκα, έπειτα από 15 χρόνια.
Στο 85' ωστόσο ήρθε η ισοφάριση απ' τους παίκτες του Ότο Ρεχάγκελ, κάτι που σημαίνει ότι το θέμα της ανόδου έμπαινε πλέον σε περιπέτειες. Στην συνέχεια μάλιστα οι πρωτεουσιάνοι πίεζαν, έχοντας και μία πολύ μεγάλη ευκαιρία στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων.
Δύο λεπτά αργότερα μάλιστα κι ενώ δεν είχε δοθεί ακόμα το τελευταίο σφύριμα, οι οπαδοί των γηπεδούχων νομίζοντας ότι ...το ματς τελείωσε, εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο, με αποτέλεσμα το ματς να διακοπεί.
Για να εκκενωθεί μάλιστα ο αγωνιστικός χώρος χρειάστηκε να περάσουν αρκετά λεπτά, έστω όμως κι αν χρειάστηκε το παιχνίδι να φτάσει στο 118', η Φορτούνα κατάφερε τελικά να πανηγυρίσει την άνοδο.




Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: