Τετάρτη 16 Μαΐου 2012

Μένει ή φεύγει ο «Ίμπρα»;

Μένει ή φεύγει ο «Ίμπρα»;
Φήμες από την Ιταλία θέλουν τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς να αποχωρεί από τη Μίλαν στο τέλος της σεζόν. Όπως αναφέρουν διάφορα δημοσιεύματα από τη γείτονα χώρα, κυριότερος λόγος είναι το γεγονός ότι ο Σουηδός έχει πάρα πολύ κακές σχέσεις με τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι αλλά και με αρκετούς από τους συμπαίκτες του, με αποτέλεσμα να εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο φυγής από τους «ροσονέρι».

Πιο συγκεκριμένα, αυτό που ακούγεται έντονα είναι ότι ο 30χρονος φορ δεν μιλάει καν στον προπονητή του, ενώ δεν είναι και λίγα τα… κρούσματα απειθαρχίας μέσα στα αποδυτήρια μεταξύ εκείνου και μερικών από τους συμπαίκτες του. Για όλα αυτά φαίνεται πως ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι είναι ενήμερος όσο και ο γενικός διευθυντής της ομάδας, Αντριάνο Γκαλιάνι.

Μάλιστα, ο πρόεδρος της Μίλαν θέλει μέσα στις επόμενες ημέρες να ξεκαθαρίσει την σοβαρότητα της κατάστασης, ώστε να αποφευχθεί τυχόν «διαζύγιο» με τον παίκτη, τον οποίο θεωρεί πολύ σημαντικό για την ομάδα.

Ωστόσο, από την πλευρά τους οι ιθύνοντες των «ροσονέρι», διαψεύδουν τα όσα ακούγονται με μία λιτή ανακοίνωση, στην οποία αναφέρουν: «Τα όσα γράφονται για τον Ιμπραΐμοβιτς δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα».

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: