Τετάρτη 16 Μαΐου 2012

«Να μην αφήσουμε περιθώρια στον αντίπαλο»

Ο Μπρούνο Τσιρίλο μίλησε στη NOVA για τον καθοριστικό αγώνα των πλέι οφ με την ΑΕΚ στο Ολυμπιακό στάδιο, σημειώνοντας οτι "αυτή τη φορά πρέπει να είμαστε πιο δυνατοί για να μην αφήσουμε το παραμικρό περιθώριο στην ΑΕΚ".
«Να μην αφήσουμε περιθώρια στον αντίπαλο»
«Η κατάσταση στην ομάδα είναι καλή, νιώθουμε δυνατοί. Όλοι γνωρίζουμε τη σημασία αυτών των δυο αγώνων κι είμαστε απόλυτα έτοιμοι. Σίγουρα η πνευματική κόπωση είναι πιο σημαντική. Επειδή δίνουμε αγώνα κάθε δυο ή τρεις ημέρες κατά συνέπεια αυτό είναι και το πιο σημαντικό»
«Κρατάω το γεγονός πως παίξαμε ... καλά. Ναι μεν δε δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες για γκολ αλλά είχαμε σωστή νοοτροπία για ένα τέτοιο παιχνίδι. Δε χωρά αμφιβολία πως δεν πρέπει να επαναλάβουμε μικρά λάθη που κάναμε γιατί τα πληρώσαμε ακριβά κι αυτή τη φορά πρέπει να είμαστε πιο δυνατοί για να μην αφήσουμε το παραμικρό περιθώριο στην ΑΕΚ»
«Περιμένω έναν ... τελικό. Και για μας και για την ΑΕΚ είναι σαν τελικός. Ενα πολύ σημαντικό παιχνίδι που μπορεί να δώσει ελπίδες και σε μας και σ' αυτούς για τη συνέχεια. Γι' αυτό και το θεωρώ κομβικής σημασίας»

Δεν υπάρχουν σχόλια: