Τετάρτη 16 Μαΐου 2012

Πλήρωσε τα λάθη του και τα φάλτσα του Κουκουλάκη

Ο ΠΑΟΚ δεν ήταν χειρότερος από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και όμως κατάφερε, γιατί περί κατορθώματος πρόκειται, να χάσει με 2-0 και να τεθεί οριστικά εκτός διεκδίκησης της πρώτης θέσης στα πλέι οφ. Το ακόμα χειρότερο είναι πως με το... «σπρώξιμο» του Κουκουλάκη που απέβαλε αναίτια τον Φωτάκη, υστερεί δεχόμενος και το δεύτερος γκολ στην ισοβαθμία με την ΑΕΚ.
Ο ΠΑΟΚ έδειξε από την αρχή πως θα προστατεύσει αρχικά την άμυνά του και θα αναζητήσει το γκολ στις αντεπιθέσεις. Και το έκανε με επιτυχία το... πρώτο μέχρι να γίνει το τεράστιο λάθος του Χαλκιά που απέκρουσε ασθενώς το σουτ του Λαγού και αργώντας να πιάσει την μπάλα στη συνέχεια επέτρεψε στον Λυμπερόπουλο να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Ο ΠΑΟΚ αντέδρασε αλλά ήταν αναποτελεσματικός με τον Νιμανί να μην καταφέρνει να σκοράρει σε τετ α τετ με τον Κωνσταντόπουλο.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός ήταν κακός με τον ΠΑΟΚ να μην μπορεί να γίνει απειλητικός. Τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο δύσκολα όταν ο Γκαρσία όντας εκνευρισμένος αποβλήθημε με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Το δεύτερο «χτύπημα» ήταν η αποβολή και του Φωτάκη με δεύτερη κίτρινη κάρτα σε παράβαση που ουδέποτε έγινε. Με εννιά παίκτες η ομάδα του Λάσλο Μπόλονι δεν άντεξε και δέχτηκε δεύτερο γκολ από τον Λεονάρντο. Γκολ που της στερεί το πλεονέκτημα σε ισοβαθμία με την ΑΕΚ. Πλέον ο ΠΑΟΚ καλείται να νικήσει τον Ατρόμητο και να ελπίζει σε ήττα της ΑΕΚ για να την περάσει στη βαθμολογία ενώ υπάρχει ο κίνδυνος αν χάσει στην Τούμπα να μείνει και στην τελευταία θέση.
ΑΕΚ: Κωνσταντόπουλος, Κοντοές, Μανωλάς, Γεωργέας, Λαγός, Βάργκας (87' Δέλλας), Μάκος, Καφές (80' Φούντας), Χοσέ Κάρλος (70' Γκουντγιόνσεν), Λυμπερόπουλος, Λεονάρντο.
ΠΑΟΚ: Χαλκιάς (60' Κρέσιτς), Αποστολόπουλος (76' Παπάζογλου), Λίνο, Τσιρίλο, Μαλεζάς, Γκαρσία, Φωτάκης, Ίβιτς, Γεωργιάδης (60' Σαλπιγγίδης), Νιμανί, Αθανασιάδης

Δεν υπάρχουν σχόλια: