Τετάρτη 16 Μαΐου 2012

Τάσεις φυγής ή... μπλόφα από Τουρέ;

Ο μάνατζερ του Γιάγια Τουρέ ισχυρίστηκε ότι ο ακρογωνιαίος λίθος της Σίτι για το φετινό πρωτάθλημα μπορεί να αποχωρήσει από την ομάδα αυτό το καλοκαίρι.

Βέβαια τα αγγλικά μέσα ενημέρωσης ισχυρίζονται ότι οι δηλώσεις του Ντιμίτρι Σελούκ (που εκπροσωπεί τον παίκτη) σε ισπανικό ραδιόφωνο ίσως έγινα για να πανικοβάλλουν τους ιθύνοντες της ομάδας του Μάντσεστερ προκειμένου να προσφέρουν νέο συμβόλαιο στον Ιβοριανό με υψηλότερες αποδοχές, αφού ο ίδιος ο Τουρέ δεν έχει εκδηλώσει ποτέ ως τώρα τάσεις φυγής, ούτε έχει εκφράσει κάποια δυσαρέσκεια για την ομάδα.

Παρόλα αυτά ο Σελούκ δήλωσε πως: «Ο Τουρέ έχει κάνει ότι μπορούσε στη Σίτι και χρειάζεται καινούριες προοπτικές. Θα ήθελε μια νέα πρόκληση. Δεν θα κοστίσει πάρα πολύ. Θα μπορούσε να ενταχθεί σε πολλές ομάδες, όπως η Τσέλσι ή η Μπάγερν. Θα θέλαμε να δούμε και την Μπαρτσελόνα να μπει στη διεκδίκησή του».

Ο ποδοσφαιριστής, βέβαια, έχει ακόμη τρία χρόνια στο συμβόλαιό του, ενώ αμείβεται με 260.000 λίρες την εβδομάδα, με αποτέλεσμα η έξοδός από το «Έτιχαντ» να μην είναι και τόσο εύκολη υπόθεση.


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: