Τετάρτη 16 Μαΐου 2012

Οτο, δε γλιτώσαμε τη Φο(υ)ρτούνα!!

Οτο, δε γλιτώσαμε τη Φο(υ)ρτούνα
Τελικά, ο Οτο Ρεχάγκελ δεν κατάφερε να κρατήσει τη Χέρτα Βερολίνου στην Bundεsliga. Οι πρωτευουσιάνοι ήρθαν ισόπαλοι 2-2 με τη Φορτούνα στο Ντίσελντορφ, στον δεύτερο μεταξύ τους αγώνα μπαράζ ανόδου-παραμονής και υποβιβάστηκαν στη δεύτερη κατηγορία, αφού είχαν χάσει με 2-1 στην πρώτη αναμέτρηση στο Βερολίνο την περασμένη Πέμπτη.

Έτσι, η Χέρτα επιστρέφει άμεσα στη Τσβαϊτένλιγκα, ενώ οι φιναλίστ του Κυπέλλου Κυπελλούχων του 1979 επιστρέφουν στα μεγάλα «σαλόνια», ύστερα από 15 χρόνια απουσίας. Το ματς άργησε να ολοκληρωθεί, καθώς δυο φορές οι οπαδοί της Φορτούνα μπήκαν στο γήπεδο, την πρώτη μετά το 2-1 και τη δεύτερη λίγο πριν σφυρίξει τη λήξη των καθυστερήσεων ο Βόλφανγκ Σταρκ.

Μόλις στο 1’, ο Μπέιστερ άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους. Ο Μπεν Χατίρα στο 22’ ισοφάρισε για τους πρωτευουσιάνους με κεφαλιά μέσα από την περιοχή. Ο σκόρερ της Χέρτα αποβλήθηκε στο 54’ και ο Γιοβάνοβιτς το εκμεταλλεύτηκε στο 59’, δίνοντας προβάδισμα στη Φορτούνα. Οι προσπάθειες των Βερολινέζων «καρποφόρησαν» στο 85’με το πλασέ του Ράφαελ μέσα από την περιοχή, όμως οι τελευταίες προσπάθειες των φιλοξενούμενων δεν έφεραν αποτέλεσμα.


Η σύνθεση της Χέρτα: Κραφτ, Γιάνκερ (72’ Λελ), Χούμπνικ, Μιγιάτοβιτς, Κομπιασβίλι, Νιεμάγιερ, Ρόνι (94’ Μπάστιανς), Ρουκαβίτσια (72’ Εμπερτ), Ράφαελ, Μπεν Χατίρα, Ράμος

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: