Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

Αχτίδα αισιοδοξίας για τον Άρη

Κάλλιο αργά παρά ποτέ αναφέρει εύστοχα ο πάνσοφος ελληνικός λαός και τη ρήση αυτή έσπευσαν να τιμήσουν και οι παράγοντες του Άρη που κλήθηκαν χθες βράδυ Δευτέρας (11/06) να καθίσουν γύρω από ένα τραπέζι με στόχο να βρεθεί η λύση που, σε συνεργασία με τη συστράτευση  των φίλων του Άρη, θα μπορέσει να αποτελματώσει την ομάδα των κίτρινων από τη χείριστη οικονομική κατάσταση που είχε περιέλθει.
Παράγοντες που είχαν εμπλακεί στο παρελθόν με τον ποδοσφαιρικό αλλά και τον μπασκετικό Άρη αποφάσισαν να δημιουργήσουν ένα σύνολο με πρωταρχικό στόχο την συσπείρωση των φίλων του Άρη αλλά και την μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα την ανάκτηση της εμπιστοσύνης του κόσμου των κίτρινων.
Αναλυτικότερα οι εν λόγω παράγοντες είναι οι εξής :Θανάσης Τζεβελέκης, Ντίμης Παπαϊωάννου, Στράτος Ευγενίου, Γιώργος Μαρμούρης, Λεωνίδας Μπάκουρας, Δημήτρης Μαμαδάς, Γιώργος Μαργιόγλου, Ηλίας Φίτζιος, Παναγιώτης Ζουμπουρίδης, Στάθης Ρούσσος ενώ δήλωσαν παρόντες και οι Μιχάλης Ζορπίδης , Αλέξης Αντωνιάδης.
Οι άμεσες κινήσεις όπως ανέφεραν και στην ανακοίνωσή τους θα είναι οι εξής:
1.   Η συσπείρωση της οικογένειας του Άρη
2.   Η επανεκκίνηση του συλλόγου
3.   Η διατήρηση των ποδοσφαιριστών που θα πλαισιώσουν την ομάδα της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.
4.   Η προσφορά μας στην ανάκτηση της χαμένης εμπιστοσύνης, αλλά και τον εξορθολογισμό της διοικητικής λειτουργίας του συλλόγου.
Οι κινήσεις που πρόκειται να ακολουθήσουν το επόμενο διάστημα είναι αφενός η έκδοση εισιτηρίων διαρκείας σε προσιτές τιμές ώστε να εισρεύσουν χρήματα στα ταμεία της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ, η προσπάθεια για «εμπλουτισμό» του συνόλου των δέκα συν δύο παραγόντων με ακόμη περισσότερους παράγοντες, πάντα υπό το δόγμα ότι σε τέτοιες στιγμές δεν περισσεύει κανείς ,αλλά και η στελέχωση της ΠΑΕ Άρης σε νευραλγικές θέσεις όπως αυτή του τεχνικού και εκτελεστικού διευθυντή που πρόκειται να αποτελέσουν ακρογωνιαίο λίθο της δημιουργίας της ομάδος του Άρη για την επόμενη περίοδο.
Σίγουρα τα ερωτήματα που εγείρονται είναι πολλά. Έπρεπε να φτάσει ο «κόμπος στο χτένι» σε οικονομικό επίπεδο ώστε να γίνει η εν λόγω κίνηση; Έπρεπε να οδηγηθεί ο κόσμος στο σχεδιασμό συλλαλητηρίου έξω από το Κλεάνθης Βικελίδης ώστε να λειτουργήσει ως μοχλός πίεσης προς όλες τις κατευθύνσεις με στόχο την εξεύρεση λύσης; Τα ερωτήματα δεν σταματούν εδώ είναι σίγουρα πολλά αυτά που ταλανίζουν τους φίλους των κίτρινων με αποκορύφωμα την ύπαρξη και την βιωσιμότητα της ομάδος του Άρη.
Όποια όμως και αν είναι τα ερωτήματα πλέον ήρθε η στιγμή για πράξεις, ήρθε η στιγμή για αυτήν την αχτίδα παραγοντικής σωτηρίας που εμφανίστηκε αργά το βράδυ της Δευτέρα να αποδείξει ότι σε ένα ανταριασμένο και ζοφερό οικονομικά τοπίο μπορεί να οδηγήσει την ομάδα του Άρη σε σίγουρα και υπήνεμα νερά.sport2310 gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: