Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

Στοίχημα με τον Giorgio Garo!!


Buona sera, φίλες και φίλοι. Βριοσκόμαστε αισίως την 2η αγωνιστική των ομίλων και από εδώ και πέρα κάθε λάθος θα μετρήσει. Το σερί μας την 1η αγωνιστική ήταν 5/8 αφού χάσαμε τη Γαλλία που ήταν μεν καλύτερη αλλά δέχτηκε πρώτη το γκολ από στημένη φάση, ισοφάρισε γρήγορα και στο τέλος παραλίγο να πάρει τη νίκη. Καταιγιστικοί οι Κροάτες, με μια Ιρλανδία που μέχρι τώρα έπαιζε κατενάτσιο αλλά προχθες παρουσιάστηκε με αμυντικά προβλήματα, δέχτηκε 2 γκολ από κεφαλιές οπότε το 0-1 γκολ πήγε στράφι αφού μπήκαν 4 γκολ!
Για την σημερινή ημέρα ποντάρω ότι η Ελλάδα δεν θα χάσει, όπως την είδα στο 2ο ημίχρονο το πάθος και με 10 παίχτες παραλίγο να γυρίσει «τούμπα» το παιχνίδι, καλή ομάδα η Τσεχία με καλή κυκλοφορία μπάλας, αλλά με αμυντικά κενά, καθώς και με light επιθετικούς, σε σχέση με αυτούς των Πολωνών. Στο άλλο ματς φαβορί είναι η Ρωσία, αλλά οι διοργανωτές Πολωνοί, θα «σπρωγχθούν», πιστεύω ότι για πάρουν βαθμό ή βαθμούς θα πρέπει να σκοράρουν οπότε θα πάω σε εκατέρωθεν γκολ.
Για την αυριανή ημέρα έχουμε το μεγάλο ματς Γερμανία-Ολλανδία, οι Ολλανδοί ξέρουν ότι πρέπει να πάρουν βαθμό ή βαθμούς ώστε να μην πάνε από τώρα σπίτι τους, η άμυνα της Γερμανίας έχει βαριά κορμιά για τους γρήγορους επιθετικούς της  Ολλανδίας, πιστεύω ότι θα δούμε εκατέρωθεν γκολ και όποιος θέλει να ρισκάρει ας ποντάρει και στο over (1,95). Στο άλλο ματς η Δανία μετά τη νίκη επι των Ολλανδών, θα θελήσει να πάει το παιχνίδι σε χαμηλό τέμπο, οι Πορτογάλοι είναι τεχνίτες και γρήγοροι, η Δανία βολεύεται και με το Χ, πιστεύω ότι μπορεί να αντέξει ένα ημίχρονο οπότε με ρίσκο Χ ημίχρονο.

Avanti να δούμε τι έχουμε (σε ελεύθερη επιλογή):
ΤΡΙΤΗ  12 ΙΟΥΝΙΟΥ
ΕΛΛΑΔΑ-ΤΣΕΧΙΑ   1X (1,64)
ΠΟΛΩΝΙΑ-ΡΩΣΙΑ   G/G (1,83)

ΤΕΤΑΡΤΗ 13 ΙΟΥΝΙΟΥ
ΟΛΛΑΝΔΙΑ-ΓΕΡΜΑΝΙΑ  G/G (1.72)
ΔΑΝΙΑ-ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ Χ ΗΜΙΧΡΟΝΟ  (2,10)

Οι αποδόσεις είναι της Goalbet.com (στη εικόνα Christine Bleakley)

Ci vediamo di nuovo! Ciao bella!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: