Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

«Πολύ καλή η ισοπαλία»

«Πολύ καλή η ισοπαλία»
Ευχαριστημένος με την ισοπαλία (1-1) που έφερε η Γαλλία στον αγώνα με την Αγγλία δηλώνει ο Μάρβιν Μάρτιν. Ο μέσος των «τρικολόρ» πιστεύει πως η ομάδα του έπαιξε πολύ καλά, ενώ δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να φτάσει μέχρι και τον τελικό.

«Είμαι πολύ χαρούμενος με την απόδοσή μας. Θεωρώ πως η ισοπαλία είναι ένα πολύ καλό αποτέλεσμα. Αν και μείναμε πίσω στο σκορ, καταφέραμε να αντιδράσουμε και μπορέσαμε να ισοφαρίσουμε. Νομίζω πως υπερείχαμε στη διάρκεια του παιχνιδιού και δημιουργήσαμε κάποιες ευκαιρίες, οπότε πρέπει να είμαστε χαρούμενοι», ήταν τα λόγια του.

Ο 24χρονος Γάλλος μπήκε στον αγωνιστικό χώρο ως αλλαγή και νιώθει πολύ χαρούμενος που μπόρεσε να παίξει:

«Σε αυτά τα μεγάλα ματς όλοι θέλουν να παίξουν. Είμαι πολύ χαρούμενος που συμμετείχα σε έναν αγώνα με αντίπαλο μία τόσο καλή ομάδα όπως η Αγγλία. Είναι πολύ ενθαρρυντικό αυτό. Είμαι αρκετά φιλόδοξος και φυσικά θέλω να παίζω όσο περισσότερο γίνεται αλλά το πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή είναι η ομάδα ».

Ο μέσος της Σοσό πιστεύει πως οι «τρικολόρ» μπορούν να φτάσουν στον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, ενώ τονίζει πως βασικός στόχος της ομάδας είναι η πρόκριση στους οχτώ:

«Πιστεύω πως μπορούμε να φτάσουμε στον τελικό. Αν συνεχίσουμε να κάνουμε τέτοια παιχνίδια, αν συνεχίσουμε να παίζουμε καλή μπάλα, γιατί όχι; Όπως έχει δηλώσει και ο προπονητής μας στόχος μας είναι να προκριθούμε στην επόμενη φάση. Μετά τα πάντα είναι πιθανά».

Στη φάση των ομίλων η Γαλλία θα βρεθεί αντιμέτωπη πρώτα με τη Σουηδία και έπειτα με την Ουκρανία και ο Μάρτιν αναγνωρίζει τη δυσκολία και των δύο αγώνων:

«Δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια. Ωστόσο, ξέρουμε τους δύο αντιπάλους μας καλά. Η Ουκρανία παίζει στην έδρα της, ενώ η Σουηδία έχει μία πολύ κλειστή άμυνα».


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: