Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

«Θέλουν κι άλλοι τον Χουλκ»

«Θέλουν κι άλλοι τον Χουλκ»
Μόνο δεδομένη δεν θα πρέπει να θεωρείται η μεταγραφή του Χουλκ στην Τσέλσι, καθώς, όπως δήλωσε ο ατζέντης του παίκτη, Τεοντόρο Φονσέκα, αυξάνονται οι ομάδες που ενδιαφέρονται για τον Βραζιλιάνο επιθετικό. Συν τοις άλλοις, η πρόταση ανανέωσης που κατέθεσε η Πόρτο, ενδέχεται να τον κρατήσει στην Ιβηρική χερσόνησο.

«Η Τσέλσι δεν είναι η μόνη ευρωπαϊκή ομάδα που ενδιαφέρεται και τη δεδομένη χρονική στιγμή όλα εξαρτώνται από την Πόρτο. Είμαι σε διαρκή επικοινωνία με τον πρόεδρο, Πίντο ντα Κόστα, αλλά δεν υπάρχει καμία εξέλιξη στο θέμα αυτό», δήλωσε ο μάνατζερ του Βραζιλιάνου διεθνούς και συμπλήρωσε:

«Ο σύλλογος τον θέλει να μείνει και γι’ αυτό έχουμε δεχτεί μία καινούρια προσφορά. Εάν ο Χουλκ μείνει στην Πόρτο, δεν υπάρχει πρόβλημα, αφού είναι χαρούμενος στην ομάδα. Τα τελευταία τρία χρόνια υπάρχει ενδιαφέρον από μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες, αλλά παραμένει στην Πορτογαλία», κατέληξε.

Με το θέμα της μεταγραφής ασχολείται αποκλειστικά ο μάνατζερ του Χουλκ, καθώς ο ίδιος παραμένει προσηλωμένος στην προετοιμασία της Βραζιλίας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, στους οποίους θέλει να συμμετάσχει.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: