Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

Κίνδυνος τριετούς ευρωπαϊκού αποκλεισμού για Ρέιντζερς!!

Πολύ πιθανό φαντάζει πλέον το ενδεχόμενο να μην μπορεί να παίξει στα ευρωπαϊκά Κύπελλα για τα επόμενα τρία χρόνια η Ρέιντζερς, μετά την σημερινή (12/06) απόρριψη του διακανονισμού των χρεών της από τις βρετανικές φορολογικές αρχές!
Η εν λόγω απόφαση φέρνει πλέον τον ιστορικό σύλλογο της Γλασκώβης όλο και πιο κοντά στα… πρόθυρα της διάλυσης. Τα πάντα ωστόσο θα κριθούν, κατά πολύ μεγάλο ποσοστό, από την απόφαση που θα πάρουν οι υπόλοιπες ομάδες της σκωτσέζικης Πρέμιερ Λιγκ, για την επόμενη ημέρα της Ρέιντζερς…
«Η φορολογική αρχή του Ηνωμένου Βασιλείου έχει υιοθετήσει την άποψη ότι ο σύλλογος θα εξυπηρετηθεί καλύτερα εφόσον υπάρξει αναδιάρθρωση της επιχείρησης με οριστική εκκαθάριση. Ο σύλλογος θα συνεχίσει να λειτουργεί, όπως έκανε ως τώρα, αλλά με νέο καθεστώς», δήλωσε επί του θέματος ο υπεύθυνος διαχειριστής των «τζερς», Πολ Κλαρκ, επισημαίνοντας πάντως πως η ομάδα θα συνεχίσει να αγωνίζεται στο «Άιμπροξ».
Ως γνωστόν, η Ρέιντζερς μπήκε σε καθεστώς οικονομικής διαχείρισης τον περασμένο Φεβρουάριο, λόγω των χρεών ύψους εννιά εκατομμυρίων λιρών σε απλήρωτους φόρους, ενώ παράλληλα της αφαιρέθηκαν 10 βαθμοί από το πρωτάθλημα και πλήρωσε χρηματικό πρόστιμο ύψους 195.000 ευρώ.


πηγή: onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: