Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

Νασρί: «Θα μπορούσαμε να είχαμε νικήσει»!

Νασρί: «Θα μπορούσαμε να είχαμε νικήσει»!
Ανάμικτα είναι τα συναισθήματα στο «στρατόπεδο» της εθνικής Γαλλίας μετά την ισοπαλία με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Αγγλίας.

Οι «τρικολόρ» μπορεί να βρέθηκαν πίσω στο σκορ, όμως σύμφωνα με τον Σαμίρ Νασρί και τον Γιόχαν Καμπάιγ η Γαλλία ήταν εκείνη που θα μπορούσε να πάρει τη νίκη.

«Είναι μεγάλη τιμή για εμένα να ανακηρύσσομαι ο κορυφαίος παίκτης του αγώνα, όμως θα προτιμούσα να είχαμε νικήσει. Ωστόσο, και ο ένας βαθμός είναι σημαντικός για την πρεμιέρα μας στον όμιλο. Τώρα θα επικεντρωθούμε στα επόμενα παιχνίδια. Είμαι σίγουρος πως στο τέλος θα προκριθούμε», τόνισε ο Σαμίρ Νασρί.

Από την μεριά του ο μέσος των «τρικολόρ», Γιόχαν Καμπάιγ, πιστεύει πως το γκολ που δέχτηκαν από την εθνική Αγγλίας τους αφύπνισε, διότι στη συνέχεια του αγώνα αυτός και οι συμπαίκτες του ανέβασαν… στροφές: «Είμαστε λίγο απογοητευμένοι. Τα πρώτα 25 λεπτά δεν παίξαμε καλά. Το γκολ που δεχτήκαμε από την Αγγλία μας έκανε καλό, καθώς αντιδράσαμε γρήγορα και στην συνέχεια παίξαμε καλύτερα. Το κακό για εμάς είναι πως δεν καταφέραμε να σκοράρουμε και δεύτερη φορά, προκειμένου να πάρουμε τη νίκη».


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: