Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

Ένταση μεταξύ Μαρινάκη-Κωνσταντίνου στη Λίγκα!!

Ένταση μεταξύ Μαρινάκη-Κωνσταντίνου στη Λίγκα!
Μπορεί την Δευτέρα να υπήρχε συνεδρίαση της Σούπερ Λίγκας για το «καυτό» θέμα των αδειδοτήσεων, όμως στην αίθουσα συνεδρίασης παίχτηκε ένα ακόμα… επεισόδιο ανάμεσα στον Βαγγέλη Μαρινάκη και τον Βασίλη Κωνσταντίνου.

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού βρέθηκε εκεί για να τοποθετηθεί για τις αδειοδοτήσεις και είχε έντονο διάλογο με τον εκπρόσωπο του Παναθηναϊκού, πριν αποχωρήσει, αφού παρέμεινε στο χώρο λίγο περισσότερο από μία ώρα.

Όλα ξεκίνησαν μετά την τοποθέτηση του ισχυρού άνδρα των Πρωταθλητών, η οποία προκάλεσε την αντίδραση των ανθρώπων του «τριφυλλιού»:

«Όταν λέγαμε ότι θέλουμε ανταγωνιστικό τον Παναθηναϊκό, το εννοούσαμε. Αφού πήρε άδεια, έπρεπε να συμβεί το ίδιο και με τις υπόλοιπες έξι ΠΑΕ για να μην φαίνεται ότι γίνονται διακρίσεις. Δεν είναι σωστό να αλλάζουμε αποφάσεις αλλά δεν ξέρουμε τι μας ξημερώνει και το κάνουμε για να συντηρήσουμε τις ομάδες και να βγάλουμε αξιοπρεπώς το πρωτάθλημα», τόνισε ο Βαγγέλης Μαρινάκης για να απαντήσει ο Βασίλης Κωνσταντίνου που μαζί με τον Αλέξανδρο Σωπύλη εκπροσώπησε τον Παναθηναϊκό.

«Στην αρχή δεν έπρεπε να πάρουμε άδεια. Πληρώσαμε, ξεχρεώσαμε και πήραμε την άδεια», απάντησε ο παλαίμαχος άσος του «τριφυλλιού».

Σε άλλο σημείο του συμβουλίου η κόντρα των δύο ανδρών συνεχίστηκε. «Εσείς κάνετε κακό στο ποδόσφαιρο με το να στέλνετε dvd με τον Καλόπουλο στην ΟΥΕΦΑ» είπε ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού και ακολούθησε ο διάλογος.

«Έλεγες ότι θες τον Παναθηναϊκό δυνατό. Τώρα δεν λες τίποτα όμως, γιατί ο Παναθηναϊκός θα παίξει στο Τσάμπιονς Λιγκ», είπε.

Μαρινάκης: «Θέλω να σας κερδίσω μέσα και έξω».

Κωνσταντίνου: «Εμείς παίζουμε μόνο στα γήπεδα και όχι έξω σαν κάποιους άλλους».

Μαρινάκης: «Εσείς κάνετε κακό στο ποδόσφαιρο, όταν στέλνετε στην ΟΥΕΦΑ τα DVD του Καλόπουλου και δημιουργείτε πρόβλημα».

Κωνσταντίνου: «Όταν ήρθατε στο ΟΑΚΑ σας προστατεύσαμε και όταν πήγε η κατάσταση να ξεφύγει, σας μεταφέραμε σε σουίτα. Δεν κάναμε τα δικά σας έκτροπα που έγιναν όταν ήρθαμε στο Καραϊσκάκη. Μπροστά στα δικά σας αυτά που έγιναν στο ΟΑΚΑ είναι πταίσματα».

Μαρινάκης: «Θα ακούσεις, αυτά θα σου πω».

Κωνσταντίνου: «Δεν θα σε ακούσω, θα κάνουμε διάλογο».


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: