Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

Ένας… Μπεμπέτο για τη Φλαμένγκο!!

Έτοιμο να κυλήσει ξανά στο… αίμα της Φλαμένγκο, μετά από 16 χρόνια ολόκληρα χρόνια, είναι το DNA του Μπεμπέτο!
Όχι, ο ζωντανός «θρύλος» του βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου δεν θα ξαναβάλει σορτσάκι και ποδοσφαιρικά στα 48 του, ούτε ετοιμάζεται να προσφέρει από κάποιο διοικητικό πόστο! Απλά ο πρωταγωνιστής του περίφημου πανηγυρισμού της Βραζιλίας στο Μουντιάλ του 1994 ετοιμάζεται να κάνει στα 17 του χρόνια το επαγγελματικό ντεμπούτο του με τη φανέλα που δόξασε μία εφταετία (1983-1989, 1996) ο πατέρας του, Μπεμπέτο!
Ο τελευταίος (Χοσέ Ρομπέρτο Γκάμα ντε Ολιβέιρα όπως είναι το πλήρες όνομά του) ήταν μαζί με τον Ρομάριο, τα μεγάλα αστέρια της «σελεσάο»  που έφθασε στην κορυφή του κόσμου στο Μουντιάλ των ΗΠΑ το 1994. Κατά τη διάρκειά της διοργάνωσης μάλιστα ο Ματέους είδε το πρώτο φως της ζωής, αναγκάζοντας τον πατέρα του να εμπνευστεί (πανηγυρίζοντας το τέρμα του κόντρα στην Ολλανδία) έναν πανηγυρισμό που έμελλε να μείνει στην ιστορία του παγκοσμίου ποδοσφαίρου.
Δέκα χρόνια μετά ο Μπεμπέτο… Τζούνιορ, σύμφωνα με αναφορές του βραζιλιάνικου Τύπου ετοιμάζεται να αντικαταστήσει τον Ροναλντίνιο, ακολουθώντας τα βήματα του πατέρα του…






πηγή: onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: