Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

Από εβδομάδα οι αποφάσεις...!!

Ούτε σήμερα βγήκε απόφαση, στη συνεδρίαση της Σούπερ Λίγκα, για τις ποινές των ομάδων που δεν αδειοδοτήθηκαν. Και αυτό διότι δεν υπήρξαν κοινές προτάσεις για να «ελαστικοποιηθούν» οι ποινές όσων δεν αδειοδοτήθηκαν με αποτέλεσμα να μην μπορούν να στηρίξουν μία πρόταση τα 3/4 των παρισταμένων και έτσι να περάσει.

Για τον λόγο αυτό αποφασίστηκε την επόμενη εβδομάδα να διεξαχθεί Γενική Συνέλευση της Σούπερ Λίγκα και εκεί αναμένεται να παρθούν οριστικά αποφάσεις για τις ποινές των ομάδων που δεν πήραν αδειοδότηση και το αν τελικά μπορούν να κάνουν «κανονικές» μεταγραφές ή ανανεώσεις (με αριθμητικό περιορισμό ή όχι) και όχι μέχρι 22 ετών.

Επίσης, πέραν του θέματος για την τροποποίηση των ποινών, κατατέθηκε πρόταση από τις ομάδες που υποβιβάστηκαν να αυξηθούν οι ομάδες της Σούπερ Λίγκα από την σεζόν 2012/13 σε 19! Μια πρόταση που συζητήθηκε αρκετά, αλλά δεν μπορεί να παρθεί απόφαση δίχως να υπάρχει σύμφωνη γνώμη από την Ένωση Β και Γ εθνικής, καθώς και από το συνδρομητικό κανάλι που έχει τα τηλεοπτικά δικαιώματα της Σούπερ Λίγκα.




πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: