Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

«Την προσφυγή την σκεφτόμαστε»

Ο αδερφός και μάνατζερ του Νέρι Καστίγιο, Άλεξ, μίλησε στο «Αθλητικό Metropolis» και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» για το τι μέλλει γενέσθαι στην υπόθεση του Καστίγιο με την ΠΑΕ Άρης. Όπως τόνισε το θέμα δεν είναι τόσο οικονομικό, καθώς ο παίκτης θέλει να υπάρξει προοπτική σε περίπτωση που παραμείνει στην ομάδα, ενώ δεν απέκλισε το ενδεχόμενο να κατατεθεί προσφυγή.

Αρχικά είπε: «Είχαμε ένα ραντεβού τις προηγούμενες ημέρες και έχουμε σε λίγο ακόμη ένα. Περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει με την ομάδα. Εμείς δεν είπαμε για 190.000 ευρώ. Το θέμα έχει ως εξής. Είναι ο μοναδικός παίκτης που δεν έχει πληρωθεί . Έχει δώσει και δανεικά σε άλλους. Άλλοι που είναι στον Άρη έκαναν προσφυγή. Αλλά τον Καστίγιο λένε αλήτη και κωλ…δο».

Για την λύση στο ζήτημά που προέκυψε: «Έχουμε κάποιες προτάσεις στα χέρια. Το θέμα δεν είναι οικονομικό. Εγώ θέλω ο ποδοσφαιριστής μου να είναι καλά. Να είναι σε μια ομάδα με στόχους. Είναι ενάμιση χρόνο απλήρωτος. Πρέπει να βρούμε μια λύση την οποία την έχω πει στον πρόεδρο. Θέλουμε μια απάντηση με πράξεις».

Για τα «θέλω» της πλευράς Καστίγιο: «Το θέμα είναι ότι έχει τελειώσει το πρωτάθλημα εδώ και πολύ καιρό και ακόμη δεν ξέρουμε τον προπονητή του Άρη. Πρέπει να ξέρουμε τι θα γίνει στην ομάδα για να βρω λύση. Δεν θέλω να αναφερθώ στα χρήματα, δεν είναι ανάγκη να το πω δημόσια. Πρώτα πρέπει να ξεκαθαρίσει το θέμα του προπονητή, οι παίκτες της ομάδας, η προετοιμασία και ύστερα το οικονομικό».

Για το ενδεχόμενο της προσφυγής: «Την προσφυγή την σκεφτόμαστε. Ο παίκτης μπορεί να μείνει ελεύθερος, γιατί υπάρχουν προτάσεις. Αυτή είναι μια λύση. Αν είχαμε πρώτο στόχο όμως την προσφυγή θα την είχαμε κάνει εδώ και πολύ καιρό. Η προσφυγή αν γίνει θα γίνει πιο πολύ για να μείνει ελεύθερος και όχι για τα χρήματα. Σε τέτοια περίπτωση βέβαια δεν θα χαρίσουμε τα χρήματα. Το θέμα είναι ότι χρειάζομαι ο παίκτης να είναι ελεύθερος. Το ραντεβού θα γίνει με τον πρόεδρο. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε διακανονισμό».

Στη συνέχεια τόνισε: «Υπάρχουν άτομα που παίζουν στην Εθνική και έκαναν προσφυγή και είναι στην ομάδα 5 χρόνια. Επειδή ο Καστίγιο δεν έχει οικονομικό πρόβλημα δεν πρέπει να το αφήνουμε. Τα περσινά χρήματα δεν τα πήραμε όλα. Το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι ένα ευχαριστώ στον κόσμο του Άρη και αφήνουμε ένα παράθυρο να γυρίσει γιατί έχει δεθεί με την ομάδα».

Για το ενδεχόμενο να συνεχίσει ο Νέρι την καριέρα του στην Πατσούκα: «Μάλλον ναι. Ο Σάντσεθ είναι ο μόνος που λέει καλά λόγια για τον Νέρι και μάλλον πρέπει να πάμε εκεί».


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: