Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

Ποια στημένα ματς; Στημένη ζωή!

Κι έπειτα φωνάζουμε, και με το δίκιο μας, εμείς που ασχολούμαστε με τον αθλητισμό και το ποδόσφαιρο για τους στημένους αγώνες και τα σκάνδαλα που βρωμίζουν όλον τον χώρο.
Ποια στημένα ματς; Στημένη ζωή!
Δεν βλέπετε, όμως, τι γίνεται και γύρω – γύρω, βρε παιδιά; Εδώ στήνεται όλη μας η ζωή.
Τα δημοσιεύματα από το εξωτερικό για τη Δευτέρα μετά τις εκλογές κόβουν τα ήπατα σε κάθε Έλληνα. Καταστροφολογία σε όλα τα επίπεδα. Ούτε συνεννοημένοι να ήταν. Πάει το ευρώ, πάει το πακέτο διάσωσης, το μόνο που δεν μας έχουν πει είναι ότι θα έρθει η Δευτέρα Παρουσία.
Και, φυσικά, πολλά απ’ αυτά τα δημοσιεύματα μεγάλων εντύπων του εξωτερικού εξυπηρετούν σκοπιμότητες, όπως μπορεί ο καθένας να σκεφτεί. Και μιλάμε για ατέλειωτα ρεπορτάζ, που άλλα μπορεί να έχει βάση αλήθειας, όμως άλλα τα έχουν βγάλει οι συντάκτες από την κοιλιά τους.
Είναι απίστευτο αυτό που συμβαίνει. Όσο περνάει ο καιρός με την κρίση, τόσο αισθανόμαστε ότι ένα σημαντικό μέρος αυτού του πανικού που υπάρχει κάθε τρείς και λίγο είναι τεχνητό. Και καθοδηγούμενο από διάφορα κέντρα και παράκεντρα.
Δεν γίνεται, δηλαδή, να έχουν όλοι την ίδια έμπνευση για τα σενάρια την επομένη των εκλογών. Ούτε τόσος κόσμος να βλέπει τα ίδια φαντάσματα…sportdog gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: