Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

Φως στο τούνελ

Αρχίζει να υλοποιείται η προσπάθεια για παναρειανή διοίκηση σωτηρίας με... ονόματα και διευθύνσειςΠοια είναι η επόμενη μέρα της πρωτοβουλίας της ΚΜΑ και ποιος ο άμεσος στόχος. Μετά από αρκετό καιρό, μια αισιόδοξη νότα αρχίζει να διακρίνεται στο θολό και αβέβαιο οικονομικό και διοικητικό τοπίο στον ΑΡΗ. Αιτία η θετική ανταπόκριση που έδειξαν οι επιφανείς αρειανοί επιχειρηματίες, στην πρόσκληση-κάλεσμα της ΚΜΑ την οποία εδώ και πολύ καιρό επιμελούνταν κάτω από απόλυτη μυστικότητα το Δ.Σ του φορέα. Αρειανοί με μεγάλη οικονομική επιφάνεια αλλά και ειδικό βάρος, άλλοι με εμπολή παλιότερα σε επιτελικά πόστα σε ΠΑΕ και ΚΑΕ και άλλοι άφθαρτοι και νέοι, είπαν το ναι και εμφανίστηκαν στο ξενοδοχείο "Porto Palace". Εκεί η ΚΜΑ είχε ετοιμάσει μια ηλεκτρονική παρουσίαση της κατάστασης στην οποία βρίσκεται η ΠΑΕ κα ποιες είναι οι άμεσες υποχρεώσεις της. Το κλίμα που υπήρξε ήταν θετικό και δημιουργείται η αίσθηση ότι θα βρεθούν οι άνθρωποι που θα συνδράμουν οικονομικά στην ομάδα για να αντιμετωπιστούν οι πολλές και επείγουσες υποχρεώσεις (Καστίγιο, Ουμπίντες, προσφυγές, Εφορία, παίκτες) και σιγά-σιγά να προχωρήσει ο σχεδιασμός και για την επόμενη χρονιά.

Εκτός από όσους παραβρέθηκαν στην αίθουσα και οι οποίοι θα προσφέρουν οικονομικά, η προσπάθεια θα κορυφωθεί προς κάθε Αρειανό επιχειρηματία που έχει αυτή τη δύσκολη περίοδο τη δυνατότητα και τη διάθεση να βάλει χρήματα για τις ανάγκες της ΠΑΕ. Λογικά, μέσα σε αυτούς που θα δεχτούν πρόσκληση συμμετοχής θα είναι και ο Λάμπρος Γράντας που δεν έδωσε το παρών αλλά έχει εκφράσει δημόσιο την επιθυμία του να βοηθήσει μια προσπάθεια με μαζική συμμετοχή.

Στόχος της προσπάθειας αυτής, πέρα από όσα περιγράφηκαν στην ανακοίνωση, είναι από το γκρουπ επιχειρηματιών που αποδέχθηκαν την προσκληση να προκύψουν και 2-3 που επιθυμούν να συμμετέχουν και στη διοίκηση, πλαισιώνοντας τον Αντώνη Ζαμπέτα που θα έχει την ευθύνη της υπογραφής.

Το θετικό είναι ότι υπάρχει χρόνος μέχρι την Γ.Σ της ΚΜΑ στις 21 ιουνίου να πάρει σάρκα και οστά το Δ.Σ που θα αντικαταστήσει το παραιτηθέν του Θανάση Αθανασιάδη ώστε να εμφανιστεί ενώπιον των μελών και να λάβει την έγκρισή τους και φυσικά να ψηφιστεί από τους μετόχους στην Γ.Σ της επόμενης μέρας. allaboutaris com

Δεν υπάρχουν σχόλια: