Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

''Το μεγαλύτερο σκάνδαλο στην Ελλάδα αυτό που έγινε στον Ηρακλή!''

Έτσι χαρακτήρισε τον υποβιβασμό του Ηρακλή ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου, Νίκος Τζώρτζογλου!
''Το μεγαλύτερο σκάνδαλο στην Ελλάδα αυτό που έγινε στον Ηρακλή!'' Ο ισχυρός άνδρας του κρητικού ποδοσφαίρου έστειλε επιστολή σε οπαδικό σάιτ που πρόσκεινται στον Ηρακλή, τους οποίους καλούσε να συνεχίσουν τον αγώνα τους για τη δικαίωση του “γηραιού”.
"ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ.
ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ.
ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΤΕ .... ΠΑΛΕΨΤΕ.... ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ.... ΟΛΗ Η ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ.
ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΓΩ.
Ο ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ"
Το κείμενο συμπαράστασης έφερε την υπογραφή... "ΝΙΚΟΣ ΤΖΩΡΤΖΟΓΛΟΥ - ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ε.Π.Σ. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ", ανέφερε η επιστολή που απεστάλη στο bluearena.gr.
Μάλιστα ο ίδιος ο Τζώρτζογλου δήλωσε ακολούθως στην ίδια ιστοσελίδα, η οποία ήρθε σε επικοινωνία μαζί του:
"Για μένα, αυτό που έγινε στον Ηρακλή ήταν το μεγαλύτερο σκάνδαλο των τελευταίων ετών στον ελληνικό αθλητισμό. Για το ποδόσφαιρο, δεν το συζητάμε. Το μεγαλύτερο στην ιστορία του. Το φώναζα από πέρσι. Είναι δυνατόν να συζητάει η ΕΠΟ την αποκατάσταση του Βόλου και της Καβάλας και να μην μιλάμε για τον Ηρακλή; Είναι απίστευτα πράγματα.
Το κλίμα πάντως είναι υπέρ του Ηρακλή και αυτό πρέπει να το εκμεταλλευτεί. Τρόποι υπάρχουν για να δικαιωθεί ο Ηρακλής. Θέλει δυναμικές και έξυπνες κινήσεις. Τώρα είναι η ευκαιρία. Ότι είναι να γίνει, θα πρέπει να γίνει μέχρι το τέλος του μήνα. Εγώ σε ότι μου ζητηθεί, θα είμαι κοντά. Πρέπει να βρεθούν σύμμαχοι και από άλλες ενώσεις.
Εγώ είμαι από τους ανθρώπους που δεν ξεχνούν τους φίλους. Δεν θα ξεχάσω την στήριξη του Ηρακλή το 2004, τότε με τον Εργοτέλη και το μπαράζ που παίξαμε για την άνοδο στην Α' εθνική. Ο Ηρακλής μας βοήθησε πολύ τότε και αυτό, όσα χρόνια και αν περάσουν, δεν θα το ξεχάσω. Από τότε εγώ είμαι φίλος του Ηρακλή και ό,τι ζητήσει ποτέ ο σύλλογος, εγώ θα είναι δίπλα του".

Δεν υπάρχουν σχόλια: