Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

Ταρντέλι: «Η Ιρλανδία δεν είναι η “Σταχτοπούτα”»

Ταρντέλι: «Η Ιρλανδία δεν είναι η “Σταχτοπούτα”»
Αισιόδοξος ότι η εθνική ομάδα της Ιρλανδίας έχει ελπίδες να πετύχει κάτι καλό ενόψει της συνέχειας του Euro 2012, δήλωσε ο βοηθός του Τζιοβάνι Τραπατόνι στην τεχνική ηγεσία, Μάρκο Ταρντέλι.

«Όλοι πιστεύουν ότι είμαστε η “Σταχτοπούτα” στον τρίτο όμιλο, ωστόσο αυτό δεν ισχύει. Οι παίκτες θέλουν να κάνουν κάτι πολύ σημαντικό για την χώρα και πιστεύουμε σε αυτούς. Στα παιχνίδια που απομένουν θα μπούμε στο γήπεδο για να κερδίσουμε. Στο ποδόσφαιρο υπάρχουν τρία αποτελέσματα και όλα είναι πιθανά», τόνισε ο 57χρονος που αναφέρθηκε στην ήττα από την Κροατία στην πρεμιέρα και στον τρόπο με τον οποίο την αντιμετώπισαν οι παίκτες.

«Είναι λογικό μετά από μία ήττα να είναι απογοητευμένοι. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να εστιάσουμε στην απόδοση και όχι στο αποτέλεσμα. Ήδη έχουμε στρέψει την προσοχή μας στο επόμενο ματς και η διάθεση όλων είναι εξαιρετική. Πλέον αυτό που θέλουμε είναι να παίξουμε καλά κόντρα στην Ισπανία», δήλωσε και ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να προσεγγίσουν με διαφορετικό τρόπο το συγκεκριμένο παιχνίδι, όπως και αυτό με την Ιταλία στην αυλαία του ομίλου.

«Για εμάς είναι το ίδιο πράγμα. Οι παίκτες δουλεύουν σκληρά και αυτό που χρειάζεται είναι να είναι σε καλή φυσική και ψυχολογική κατάσταση. Το Euro είναι πολύ καλή εμπειρία για αυτούς. Για κάποιους μπορεί να είναι μία καλή ευκαιρία να βρουν έναν νέο σύλλογο για να συνεχίσουν την καριέρα τους. Αυτό από μόνο του είναι σημαντικό και αποτελεί εξαιρετικό κίνητρο για κάθε παιχνίδι», σχολίασε.

Τέλος, σε ερώτηση για το αν θα υπάρξουν αλλαγές στο ματς με τους «φούριας ρόχας» την προσεχή Πέμπτη (14/6), είπε: «Έχουμε δύο μέρες να αποφασίσουμε. Ίσως μπορούμε να αλλάξουμε κάτι, αλλά τόσο για μένα, όσο και για τον προπονητή οι παίκτες έπαιξαν καλά κόντρα στην Κροατία και έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό».


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: