Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

Φανατικοί υποστηρικτές του Τσάκα!

Φανατικοί υποστηρικτές του Τσάκα!
Για να μάθετε να βλέπετε και κάποια πράγματα λίγο πίσω από την κουρτίνα θα σας πω κάτι για αυτή την περίπτωση του πρίγκιπα Φειζάλ. Είναι τυχαίο, ότι μόλις ο Αλαφούζος βγήκε και είπε ότι δεν μιλάει με τον Τσάκα (λόγω βεβαρημένου ποινικού μητρώου) και ότι αν θέλει ο πρίγκιπας και ο κάθε πρίγκιπας να βάλει λεφτά μπορεί να μιλήσει με τον ίδιο τον Αλαφούζο, λίγα λεπτά μετά από τον Ολυμπιακό διέρρεε ότι ο Φειζάλ εμφανίστηκε στην Μύκονο και με το σχόλιο ότι είναι δυνατός και αν τον πάρει τον Παναθηναϊκό θα είναι ανταγωνιστικός;
Δηλαδή πιστεύει κανείς, ότι ο Ολυμπιακός θέλει δυνατό αντίπαλο τον Παναθηναϊκό , όταν έχει φάει τα λύσσακά του, για να μην βγει η αδειοδότηση στον Παναθηναϊκό; Όταν ξεκάθαρα μετά την αδειοδότηση από την ΕΠΟ η ΠΑΕ Ολυμπιακός είπε ότι πρόκειται για σκάνδαλο; Για αυτό λέω ότι περίεργα πράγματα συμβαίνουν. Φανατικός υποστηρικτής του Τσάκα είναι η ΠΑΕ Ολυμπιακός. Μάλλον τον βολεύει τον Ολυμπιακό αυτή η ιστορία του Τσάκα και του πρίγκιπα.
Όσοι φίλοι του Παναθηναϊκού τώρα φωνάζουν, γιατί ο Αλαφούζος δεν μιλάει με τον Τσάκα, θα φωνάζουν πιο πολύ αν ο Αλαφούζος χωρίς να το ψάξει βάλει μέσα στην ομάδα …Δούρειους Ιππους. Για αυτό λέω, ότι ο Αλαφούζος θέλει σαν «τρελός» να μπουν και 10 και 15 και 30 εκατομμύρια ευρώ στην ομάδα, αφού έτσι σώνεται ο Παναθηναϊκός, αλλά από την άλλη θέλει για να γίνει αυτό απέναντί του να υπάρχει ένα σοβαρός επενδυτής είτε από το εξωτερικό, είτε από την Ελλάδα.
Μέχρι τώρα αυτό δεν το έχει δει. Όταν το δει και δει τα χρηματα ασφαλώς και θα τον βάλει στην ομάδα.leoforos gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: