Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

«Δεν θέλουμε εκδίκηση»

Το μεγάλο αστέρι της Τσεχίας Τόμας Ροτσίσκι ανέφερε πως η ομάδα του θέλει τη νίκη στο αυριανό παιχνίδι με την Εθνική για να κάνει βήμα πρόκρισης και όχι για εκδίκηση για την ήττα στον ημιτελικό στο Euro 2004!
«Δεν θέλουμε εκδίκηση»
Αύριο Τρίτη οι δύο ομάδες θα βρεθούν αντιμέτωπες, αυτή την φορά για τους ομίλους του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, με τους Τσέχους όπως τόνισε και ο Τόμας Ροτσίσκι να μην σκέφτονται την εκδίκηση, αλλά τη νίκη για να φτάσουν κοντά στην πρόκριση. Το μεγάλο αστέρι της αυριανής αντιπάλου μας ανέφερε σχετικά: «Έχουν περάσει οκτώ χρόνια από τότε και οι ομάδες είναι τελείως διαφορετικές. Άρα δεν υπάρχει λογική στο να αντιμετωπίζουμε τον αγώνα της Τρίτης σαν ευκαιρία για εκδίκηση. Η ήττα μας το 2004 στον ημιτελικό ήταν πολύ οδυνηρή, γιατί πραγματικά πιστεύω πως είχαμε τη δυνατότητα να κατακτήσουμε τον τίτλο. Όμως δεν υπάρχει τρόπος πλέον να το διορθώσουμε αυτό. Αντίθετα, την Τρίτη έχουμε την ευκαιρία να διορθώσουμε το λάθος της πρεμιέρας και να καλύψουμε το χαμένο έδαφος».
Για το αν υπάρχει άγχος μετά την ήττα από την Ρωσία: «Δεν πρέπει να πανικοβαλλόμαστε μετά την ήττα μας την Παρασκευή, αλλά να μάθουμε από τα λάθη μας και να αρχίσουμε από το μηδέν. Ακόμη είμαστε ζωντανοί κι έχουμε την ευκαιρία να διορθώσουμε τα πράγματα στον αγώνα με την Ελλάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: