Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

«Όσοι παίζουμε… ξέρουμε»

«Όσοι παίζουμε… ξέρουμε»
Απάντηση στην κριτική που ασκείται στον προπονητή της εθνικής Ισπανίας, Βιθέντε Ντελ Μπόσκε, έδωσε ο Σέρχιο Μπούσκετς.

Ο μέσος της Μπαρτσελόνα σχολίασε το γεγονός ότι μετά την ισοπαλία με την Ιταλία στην πρεμιέρα των «φούριας ρόχας» στο Euro 2012, υπήρξαν κριτικές αναφορικά με την επιλογή του ομοσπονδιακού τεχνικού να παίξει χωρίς κλασικό επιθετικό, με τον παίκτη να δηλώνει ότι αυτοί που ξέρουν καλύτερα είναι όσοι βρίσκονται μέσα στην ομάδα.

«Όλοι μας κάνουμε τα πάντα για να νικάμε. Αυτοί που γνωρίζουμε καλύτερα είμαστε όλοι όσοι βρισκόμαστε στην ομάδα. Οι παίκτες που διαθέτει η εθνική Ισπανίας, είναι σύνθετοι και μπορούν να αγωνιστούν σε διάφορες θέσεις μέσα στο γήπεδο», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Με αυτό τον τρόπο ο Μπούσκετς υπερασπίστηκε τις επιλογές του προπονητή του, στα όσα του καταλόγισαν, ειδικά ο Ζοσέ Μουρίνιο και ο Λουίς Αραγονιές.

Όσον αφορά το επόμενο παιχνίδι της Ισπανίας με την Ιρλανδία, ο διεθνής μέσος τόνισε ότι η ομάδα δεν πρόκειται να αλλάξει τρόπο παιχνιδιού και θα παραμείνει πιστή σε αυτό που ξέρει να κάνει:

«Το στυλ μας δεν πρόκειται να αλλάξει. Εμείς θα παίξουμε με τον τρόπο που ξέρουμε για να πάρουμε τη νίκη. Υπάρχει αρκετή πίεση, κάτι που είναι φυσιολογικό, αλλά πιστεύω ότι αν πετύχουμε ένα γρήγορο γκολ θα μας φύγει το άγχος».


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: