Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

"Λαβράκια" και χαμηλού κόστους!!

Ο ΠΑΟΚ μπαίνει στις μεταγραφές, αλλά με χαμηλές πτήσεις καθώς το ταβάνι για τους Θεσσαλονικείς θα είναι οι 300 χιλιάδες ευρώ.
"Λαβράκια" και χαμηλού κόστους
Ο Γιώργος Γεωργιάδης γνωρίζοντας το μπάτζετ που έχει να διαχειριστεί, αλλά και τους παίκτες που θέλει ο Γιώργος Δώνης(θέσεις και χαρακτηριστικά) βγήκε στην αγορά για να βρει κάτι καλό και φθηνό. Όταν λέμε φθηνό εννοούμε το ετήσιο συμβόλαιο να μην ξεπερνάει τις 300.000 ευρώ. Οι επιλογές μπορεί να είναι λίγες, όμως ψάξε-ψάξε μπορείς να βρεις και κάποιο λαβράκι.
Εκεί ποντάρει ο τεχνικός διευθυντής του Δικεφάλου να εντοπίσει παίκτες που θα κάνουν την διαφορά, αλλά με χαμηλό κόστος. Η αναζήτηση γίνεται σε Ευρώπη και Λατινική Αμερική και μέχρι την προσεχή εβδομάδα θα «σκάσει» και η πρώτη μεταγραφή. Ως πρώτη επιλογή είναι η συμφωνία με κεντρικό αμυντικό.
Απομακρύνεται ο Μάρκος Αντόνιο
Το όνομα του Μάρκος Αντόνιο βρίσκεται ψηλά στην μεταγραφική λίστα του ΠΑΟΚ, όμως όχι για πολύ. Καθώς ο Βραζιλιάνος που είναι μια εξαιρετική περίπτωση δεν δείχνει να κατεβάζει το κασέ του κάτω από τις 450 ευρώ. Αν προσθέσει κανείς και την εφορία τότε η απόκτηση του έμπειρου αμυντικού απομακρύνεται για τα καλά.
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: