Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

Ο Κασιδιάρης μηνύει τους υποστηρικτές του!

Ένας αγνώριστος ειρηνιστής Κασιδιάρης, έκανε την εμφάνισή του ξανά χθες στην Ευελπίδων, όπου υπέβαλε συμπληρωματική μήνυση στην μακιγιέζ του Αντέννα, στον Προκόπη Παυλόπουλο και σε όσους τον έχουν υπερασπιστεί!!!
Ο Κασιδιάρης μηνύει τους υποστηρικτές του!
Φορώντας ρούχα που θα ταίριαζαν περισσότερο σε ένα χίππυ της δεκαετίας του ’60, παρά σε ένα κατηγορούμενο για επίθεση, κρατώντας μια κιθάρα με το σύμβολο της ειρήνης και κάνοντας το σήμα της νίκης, ο υπεύθυνος τύπου της Χρυσής Αυγής, συνάντησε για δεύτερη φορά τους δημοσιογράφους έξω από την Ευελπίδων και εξήγησε την απόφασή του να ασκήσει συμπληρωματικές ποινικές διώξεις.
Συγκεκριμένα, ο 32χρονος Χρυσαυγίτης, ο οποίος δήλωσε ότι παρακολούθησε ταχύρρυθμα σεμινάρια διαχείρησης θυμού, ανακοίνωσε ότι θα ζητήσει επίσης τη δίωξη του Προκόπη Παυλόπουλου, διότι με την απάθειά του και την ολιγωρία που επέδειξε την ώρα της επίθεσης, δεν τον συγκράτησε, αλλά επίτηδες τον άφησε να χτυπήσει ανενόχλητος την Λιάνα Κανέλλη και να εκτεθεί!
Επίσης, όπως δήλωσε σκοπεύει να ζητήσει την ποινική δίωξη της μακιγιέζ του Ant1, η οποία «δεν πρόσεξε όταν τον έβαφε αλλά τον άφησε να γυαλίζει σαν ψυχοπαθής με αποτέλεσμα να δημιουργούνται παρεξηγήσεις».
Όμως η είδηση-βόμβα, είναι ότι ο Ηλίας Κασιδιάρης, σκοπεύει να μηνύσει όσους επώνυμους και ανώνυμους τον υποστήριξαν με φράσεις όπως «καλά τους έκανε» και «να αγιάσει το χέρι του». Σύμφωνα με τη δικογραφία, όλοι οι υποστηρικτές του, είναι μέρος της σκευωρίας που στήθηκε εναντίον του με στόχο να τον παγιδεύσει, αφού αν δεν υπήρχαν αυτοί, δεν θα ένιωθε την ανάγκη να τους ικανοποιήσει και δεν θα είχε επιτεθεί, «λυγίζοντας» και χάνοντας την αυτοσυγκράτησή του κάτω από το βάρος της ευθύνης! «Αυτό θα τους δώσει ένα μάθημα ότι αν υποστηρίζεις τη βία, στο τέλος θα πέσεις και εδύ ο ίδιος θύμα της», διευκρίνησε...
Στη συνέχεια, παρά τις καταιγιστικές ερωτήσεις των δημοσιογράφων, ο κατηγορούμενος/μηνυτής χρυσαυγίτης, δήλωσε μόνο ότι από εδώ και στο εξής θα τον αποκαλούν όλοι «Μαχάτμα» και δεν θέλησε δώσει περαιτέρω εξηγήσεις. Αντίθετα, προχώρησε προς την έξοδο με συνοδεία 6 ανδρών που όπως εμπιστεύτηκε ο δικηγόρος του, εχει λάβει εντολή να τους μηνύσει και αυτούς! Διότι, με την παρουσία τους κάνουν τον πελάτη του να δείχνει αδύναμος, άρα τον παγιδεύουν να επιτεθεί σε κάποια γυναίκα για να αποδείξει ότι δεν είναι!
Τέλος, ο Ηλίας Κασιδιάρης, κατέθεσε επιπλέον ασφαλιστικά μέτρα εναντίον της εκπομπής του Γιώργου Παπαδάκη, ζητώντας μέρος από τις διαφημίσεις που ήρθαν λόγω αυξημένης τηλεθέασης εξαιτίας του.
Πηγή: protagon.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: