Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

Ρώτησε για Κριστιάνο η Παρί!!

Ρώτησε για Κριστιάνο η Παρί
Σε επικοινωνία με τον μάνατζερ του Κριστιάνο Ρονάλντο ήρθε τις προηγούμενες ημέρες η Παρί Σεν Ζερμέν , σύμφωνα με την καταλανική εφημερίδα Sport. Σκοπός του τηλεφωνήματος αυτού ήταν να βολιδοσκοπηθούν οι προθέσεις της πλευράς του Πορτογάλου και το αν είναι εφικτό να μεταγραφεί στους Παριζιάνους.

Δεν είναι μυστικό εξάλλου ότι οι Πρωτεουσιάνοι ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Ρονάλντο και απλά περιμένουν την κατάλληλη στιγμή για να επισημοποιήσουν το ενδιαφέρον τους αυτό.

Και αυτό λίγο καιρό μετά την τοποθέτηση του 27χρονου άσου ότι δεν είναι χαρούμενος στη Μαδρίτη.

Σύμφωνα λοιπόν με τη Sport ο μάνατζερ του παίκτη, Ζόρζε Μέντες δέχθηκε ένα τηλεφώνημα από την πλευρά της Παρί, με τους διοικούντες του συλλόγου να ρωτάνε για την περίπτωση του πελάτη του και να του μεταφέρουν την πρόθεση τους να καταθέσουν επίσημη πρόταση για την απόκτηση του Πορτογάλου.

Το συμβόλαιο του Κριστιάνο λήγει το 2016, κάτι που σημαίνει ότι ο σύλλογος του Παρισιού θα χρειαστεί να «τινάξει την μπάνκα στον αέρα» για να ολοκληρώσει το deal.

H «στενοχώρια» του Ρονάλντο μεταφράζεται και στα νούμερα του καθώς έχει πετύχει μόλις 3 γκολ σε 5 εμφανίσεις στο ισπανικό πρωτάθλημα.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: