Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

Οικογενειακό το πρόβλημα του Ντόρσεϊ!!

Οικογενειακό το πρόβλημα του Ντόρσεϊ
Αίσθηση προκάλεσε όσα ανέφερε αργά το βράδυ της Κυριακής ο Τζόι Ντόρσεϊ στη σελίδα του στο Facebook περιγράφοντας την κακή ψυχολογική κατάσταση στην οποία βρίσκεται. Πολλοί ερμήνευσαν τα λόγια του Αμερικανού σέντερ ως επιθυμία να φύγει από τον Ολυμπιακό, ωστόσο από την ΚΑΕ διαβεβαιώνουν πως δεν υπάρχει τέτοιο θέμα.

Ο θηριώδης άσος αντιμετωπίζει ένα σοβαρό οικογενειακό πρόβλημα που τον έχει επηρεάσει πολύ ψυχολογικά, αλλά δεν έχει καμία πρόθεση να αποχωρήσει από την ομάδα. Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού είναι ενήμεροι για το πρόβλημα του Ντόρσεϊ και βρίσκονται στο πλευρό του προσπαθώντας να τον βοηθήσουν να το αντιμετωπίσει.

Να τι είχε γράψει ο Αμερικανός στο facebook. «Η ζωή μου: Κανένας δεν θα μπορούσε να μου πει ούτε σε ένα εκατομμύριο χρόνια ότι η ζωή μου θα ήταν τόσο αγχώδης. Θα άφηνα την φήμη, τα λεφτά, τα πάντα για… ‘Οικογένεια πάλι μαζί’, ‘Οι αγαπημένοι εδώ’, ‘Κάποιον να μιλήσω’, ‘Να ξημερώσει’, ‘FoodStamps’ (σ.σ. φιλανθρωπικό πρόγραμμα στην Αμερική με αυτό το όνομα), ‘Redlight-Greenlight’, ‘Hiding-Ghost-Skee’ (παιδικά παιχνίδια)».

Η ξαδέρφη του Ντόρσεϊ θέλησε να τον παρηγορήσει, αλλά… εις μάτην. «Κλαίω κάθε γαμ... νύχτα, ευχόμενος αυτό να ήταν ένας εφιάλτης. Μετά ξυπνάω γεμάτος απογοήτευση».

Αξίζει να σημειωθεί πως δεκάδες φίλοι του Ολυμπιακού έγραψαν μηνύματα συμπαράστασης στον παίκτη παροτρύνοντάς τον να μείνει στην ομάδα.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: