Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

Ένας Άγγελος να τη σώσει…!!

Ένας Άγγελος να τη σώσει…
Ο Άγγελος Αναστασιάδης είναι ο εκλεκτός της διοίκησης της ΑΕΚ για να διαδεχτεί τον Βαγγέλη Βλάχο στην τεχνική ηγεσία και να αναλάβει το δύσκολο έργο να καθοδηγήσει την ομάδα στο δρόμο της σωτηρίας.

Η επαφή με τον 59χρονο προπονητή έγινε και αναμένεται μέχρι το βράδυ στην Αθήνα για να συζητήσει με τον Ανδρέα Δημητρέλο.

Ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ, που μετά την παραίτηση του Θωμά Μαύρου κινεί όλα τα νήματα στην ομάδα, θα περιμένει την απάντησή του μέχρι το πρωί της Δευτέρας.

Στόχος της διοίκησης της ΠΑΕ ΑΕΚ είναι να έχει κλείσει το θέμα προπονητή μέχρι αύριο, προκειμένου ο νέος προπονητής να πιάσει άμεσα δουλειά. Άλλωστε μετά το αυριανό ρεπό, οι «κιτρινόμαυροι» καλούνται να προετοιμαστούν τάχιστα για το κρίσιμο ματς με την Κέρκυρα στο ΟΑΚΑ, το ερχόμενο Σάββατο.

Οι λόγοι της επιλογής του Άγγελου Αναστασιάδη είναι προφανείς. Η διοίκηση εμπιστεύεται τις τεχνικές του ικανότητες, ενώ διαθέτει εμπειρία από ανάλογα δύσκολες καταστάσεις, αφού μόλις πέρυσι παρέλαβε τον ΠΑΣ Γιάννινα σε εξαιρετικά δυσχερή θέση και τον οδήγησε με σχετική ευκολία στην παραμονή στη μεγάλη κατηγορία.

Ασφαλώς ο άλλοτε τεχνικός του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ (μεταξύ άλλων) δεν θα αναλάβει τη δύσκολη αποστολή άνευ όρων. Θα ζητήσει διαβεβαιώσεις για την εύρυθμη λειτουργία της ΠΑΕ και την παροχή των κατάλληλων συνθηκών για να δουλέψει απερίσπαστος με τους παίκτες. Πάντως το γεγονός ότι δέχτηκε να έρθει στην Αθήνα για συζητήσεις, δείχνει πως είναι κοντά σε συμφωνία…

Εναλλακτικές λύσεις υπάρχουν: ο Μάκης Χάβος, ο Νίκος Κωστένογλου, προπονητές από το εξωτερικό, ακόμη και ένα δίδυμο Δέλλα-Λυμπερόπουλου, αν και είναι αμφίβολο αν θα δέχονταν να αναλάβουν ένα τόσο δύσκολο έργο. Πάντως αυτές οι λύσεις είναι «ρεζέρβες» και δεν θα χρειαστεί να περάσουν σε πρώτο πλάνο εφόσον συμφωνήσει ο Άγγελος Αναστασιάδης.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: