Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

Να μιλήσει στο γήπεδο!!

Να μιλήσει στο γήπεδο
Την τέταρτη νίκη του στο φετινό πρωτάθλημα θέλει να πετύχει ο ΠΑΟΚ, ο οποίος φιλοξενεί τον Άρη στην Τούμπα (20:30, Novasports 1).

Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ καλούνται να αποδείξουν ότι είναι και μέσα στο γήπεδο το φαβορί της αποψινής αναμέτρησης, αφήνοντας στην άκρη τα… τιτιβίσματα και παίρνοντας το «τρίποντο» απέναντι στον συμπολίτη.

Στον «Δικέφαλο του Βορρά» γνωρίζουν τις ιδιαιτερότητες που έχει το παιχνίδι με τους «κίτρινους», αφού θέλουν να παίξουν ωραίο ποδόσφαιρο και να «γλυκάνουν» τους οπαδούς που θα γεμίσουν το γήπεδο.

Από την πλευρά του, ο Γιώργος Δώνης δεν ετοιμάζει εκπλήξεις και αναμένεται να παρατάξει την ομάδα όπως στο παιχνίδι με την Ξάνθη το προηγούμενο Σάββατο. Συγκεκριμένα, κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Γλύκος, ο οποίος μπροστά του θα έχει - από δεξιά προς αριστερά - τους Έτο, Κουμάλο, Κατσικά και Λίνο.

Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν ο Κάτσε και ο Λάζαρ, έχοντας στα πλάγια τους Γεωργιάδη και Ρομπέρ. Το επιθετικό δίδυμο θα αποτελέσουν ο Αθανασιάδης και ο Λόρενς, αν και υπήρχαν μερικές πιθανότητες να ξεκινήσει ως βασικός ο Σαλπιγγίδης. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Αποστολόπουλος, Γιάννου, Ιντζίδης, Πέλκας, Σταφυλίδης, Φωτάκης και Χακόμπο. Εκτός έμειναν ο Γκαρσία και ο Βιβιάν.

Στη Τούμπα και ο Σαββίδης;

Στη Θεσσαλονίκη φέρεται να βρίσκεται από ο Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος πρόκειται να παρακολουθήσει την αποψινή αναμέτρηση. Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ δεν θέλησε να κάνει κάποια δημόσια εμφάνιση, αφού θα συναντούσε συγγενικά και φιλικά πρόσωπα. Αν, μάλιστα, βρεθεί στην Τούμπα ο ομογενής επιχειρηματίας, τότε αυτό θα συμβεί για πρώτη φορά. Ωστόσο, αυτό δεν έχει και μεγάλη σημασία.

Εκείνο που μετράει αν έχουν προχωρήσει τα σχέδιά του για την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ. Σύμφωνα με πληροφορίες της SportDay, όσες προσπάθειες και αν έκανε ο Σαββίδης για το θέμα των χρεών, δεν υπάρχει άνθρωπος που μπορεί να απαντήσει υπεύθυνα. Μάλλον το θέμα θα κριθεί στο τέλος της χρονιάς. Από εκεί και πέρα αναμένονται αποφάσεις για τα εμπορικά της ΠΑΕ, αλλά και για την ασφάλεια του γηπέδου.

Προϊστορία

Σαράντα νίκες, τριάντα πέντε ισοπαλίες και είκοσι επτά ήττες είναι ο απολογισμός του ΠΑΟΚ απέναντι στον Άρη. Όσον αφορά την περσινή σεζόν, ο «Δικέφαλος του Βορρά» κόλλησε στο… μηδέν (0-0) κόντρα στον συμπολίτη, ενώ και το ματς του πρώτου γύρου είχε λήξει ισόπαλο (1-1).

Ημερομηνία Αγώνας Αποτέλεσμα (Σκόρερ) στα τελευταία 5 ματς

19/02/2012 Π.Α.Ο.Κ.-Άρης 0-0
23/10/11 Άρης-Π.Α.Ο.Κ. 1-1 (3' Λαζαρίδης - 48' Παπάζογλου)
30/01/11 Άρης-Π.Α.Ο.Κ. 0-0
03/10/10 Π.Α.Ο.Κ.-Άρης 0-1 (76' Χαβίτο)
14/03/10 Άρης-Π.Α.Ο.Κ. 2-0 (22΄, 64΄ Κάμπορα)
22/11/09 Π.Α.Ο.Κ.-Άρης 4-1 (20΄ πεν. Ιβιτς, 45΄ +, 60΄ Μουσλίμοβιτς, 48΄ (πεν) Βιτόλο-85΄ Νέτο)



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: