Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

Γκουρπέγκι: «Έχουμε ανάγκη από βαθμούς…»

Γκουρπέγκι: «Έχουμε ανάγκη από βαθμούς…»
Άμεση ανασύνταξη είναι το σύνθημα στο στρατόπεδο της Αθλέτικ Μπιλμπάο μετά την εκτός έδρας ήττα (2-0) από τη Ρεάλ Σοσιεδάδ, σύμφωνα με δήλωσε ο Κάρλος Γκουρπέγκι μετά τη λήξη του αγώνα. Οι Βάσκοι έχουν νικήσει μόλις ένα από τα έξι παιχνίδια που έχουν δώσει τη φετινή σεζόν και ο αρχηγός της ομάδας τονίζει ότι χρειάζεται εκείνος και οι συμπαίκτες του να δείξουν περισσότερο πάθος στους αγώνες.

«Νομίζω ότι η Σοσιεδάδ ήταν πιο δυνατή, πιο μέσα στο παιχνίδι, και μετά την αποβολή του Φερνάντο Αμορεμπιέτα δεν μπορέσαμε να αντιδράσουμε. Μπήκαμε στο παιχνίδι με πολλές ελπίδες και πιστεύαμε ότι θα μπορούσαμε να αφήσουμε στην άκρη το άσχημο ξεκίνημα στη φετινή σεζόν, αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε», ανέφερε αρχικά ο 32χρονος αμυντικός χαφ και πρόσθεσε:

«Κοιτάτε τη βαθμολογία και βλέπετε ότι τα πράγματα δεν πάνε καλά, έτσι χρειάζεται να ανεβάσουμε τους εαυτούς μας και να προσπαθήσουμε περισσότερο. Το επόμενο παιχνίδι μας είναι κόντρα στην Οσασούνα και οι δύο ομάδες έχουν ανάγκη από βαθμούς. Έτσι θα ακολουθήσει μία δύσκολη αναμέτρηση».



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: