Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

Γκαλέτι: «Κι εγώ το ίδιο θα έκανα…»

Γκαλέτι: «Κι εγώ το ίδιο θα έκανα…»
Περήφανος για την απόφαση του πατέρα του, Ρούμπεν Οράσιο, να του δωρίσει το ένα του νεφρό δήλωσε ο Λουτσιάνο Γκαλέτι. «Είμαι κι εγώ πατέρας τριών κοριτσιών και νομίζω πως θα έκανα το ίδιο δίχως σκέψη», τόνισε ο πρώην μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού. «Το εύχομαι και το θέλω όσο τίποτα άλλο», η ελπίδα του να παίξει ξανά ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Λουτσιάνο Γκαλέτι στη «Real Life»

Για τον… αγώνα της ζωής του

«Την Τρίτη 2 Οκτωβρίου θα υποβληθώ σε μεταμόσχευση νεφρού, το οποίο θα πάρω από τον πατέρα μου. Οι γιατροί λένε πως όταν κάνω την επέμβαση, θα μπορέσω να παίξω ξανά. Το εύχομαι και το θέλω όσο τίποτα άλλο», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε:

«Αποφάσισα να κάνω την εγχείρηση και, αν όλα πάνε καλά, να έχω μία ζωή όπως είχα και πριν. Οι γιατροί μου είπαν πως ο πατέρας μου είναι συμβατός δότης. Αν δεν παρουσιαστούν επιπλοκές, θα μπορέσω να παίξω ξανά ποδόσφαιρο».

Για τον Γκαλέτι ο πατέρας του, Ρούμπεν Οράσιο, αποτελεί ένα πρότυπο, αφού και εκείνος ήταν ποδοσφαιριστής

«Είμαι περήφανος για τον πατέρα μου. Είμαι κι εγώ πατέρας τριών κοριτσιών και νομίζω πως θα έκανα το ίδιο δίχως σκέψη. Ελπίζω να πάνε όλα καλά και να είμαστε ευτυχισμένοι στο φινάλε. Μου δίνουν δύναμη οι κόρες μου. Περιμένω πώς και πώς να φτάσει η μέρα της εγχείρησης. Ανυπομονώ, όπως και όλοι στην οικογένειά μου».

Για τους οπαδούς του Ολυμπιακού

«Δεν ξεχνώ κι εγώ όσα πέρασα στην Ελλάδα, ούτε τον κόσμο ξεχνώ. Παρακολουθώ ακόμα και τώρα, όποτε μπορώ, τους αγώνες του Ολυμπιακού. Ευχαριστώ όλους για τη συμπαράσταση».

Δεν υπάρχουν σχόλια: