Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

Φέργκιουσον: «Ρίο, φύγε από την εθνική»

Φέργκιουσον: «Ρίο, φύγε από την εθνική»
Δηλώσεις που θα συζητηθούν έκανε ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, όσον αφορά το πρόβλημα που παρατηρείται στο κέντρο της άμυνας της εθνικής Αγγλίας, με τον προπονητή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να παροτρύνει τον Ρίο Φέρντιναντ να μην αγωνιστεί ξανά με το εθνόσημο στο στήθος, την ώρα που ο Ρόι Χότζον ψάχνει τον αντικαταστάτη του Τζον Τέρι!

Ο Φέργκιουσον είδε τον Φέρντιναντ να μην μπορεί να κρατήσει όρθια την άμυνα της Γιουνάιτεντ στην ήττα με 3-2 από την Τότεναμ και ζητά από τον 33χρονο άσο να «συγκεντρωθεί στις υποχρεώσεις του με το σύλλογο», ενώ δεν παρέλειψε να στείλει μήνυμα και για την ανανέωση του συμβολαίου του Φέρντιναντ.

Αυτό λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι και ο τεχνικός των «κόκκινων διαβόλων» δεν έχει αποφασίσει εάν θα του το ανανεώσει.

«Σίγουρα μπορεί να ηγηθεί της άμυνας της Αγγλίας, ωστόσο δεν νομίζω πως αυτό θα συμβεί. Θα έπρεπε να συγκεντρωθεί στις υποχρεώσεις του με το σύλλογο και στην καριέρα του εδώ. Είναι, όμως, δική του απόφαση», τόνισε ο Σκωτσέζος προπονητής για να συμπληρώσει πως δεν πιστεύει πως «είναι αληθή τα ρεπορτάζ που θέλουν τον Ρίο να ζητά εναγωνίως την επιστροφή του στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα».

Πηγή: england365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: