Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

Μανωλάς: «Μεγάλη ομάδα ο Ολυμπιακός»

Μανωλάς: «Μεγάλη ομάδα ο Ολυμπιακός»
Ο Ολυμπιακός διαθέτει ένα πλήρες ρόστερ και δεν επηρεάζεται από τις απουσίες, όπως δήλωσε ο Κώστας Μανωλάς, μετά τη νίκη (1-0) επί του Ατρόμητου.

Ο Έλληνας αμυντικός τόνισε πως οι «ερυθρόλευκοι» πήραν ένα σπουδαίο διπλό σε μία από τις πιο δύσκολες έδρες της Σούπερ Λίγκας, ωστόσο πλέον το ενδιαφέρον στρέφεται στο ματς με την Άρσεναλ και στο θετικό αποτέλεσμα μέσα στο «Έμιρεϊτς».

«Πήραμε ένα δύσκολο διπλό στη δεύτερη ή τρίτη πιο δύσκολη έδρα του πρωταθλήματος», δήλωσε αρχικά ο Κώστας Μανωλάς στη Nova και πρόσθεσε: «Παιχνίδι με παιχνίδι γινόμαστε καλύτεροι και δένουμε καλύτερα πίσω. Όλοι προσπαθούμε, τόσο στις προπονήσεις όσο και στους αγώνες και αυτό το δείχνουμε σε κάθε αγωνιστική».

Για το «πέντε στα πέντε»: «Σίγουρα όταν έχεις ένα “πέντε στα πέντε ”και είσαι τόσους βαθμούς μπροστά από τον Παναθηναϊκό, τότε η ψυχολογία είναι ανεβασμένη. Τώρα, θα πρέπει να κοιτάξουμε την Άρσεναλ που είναι ένας δύσκολος αγώνας. Εκεί, θα πρέπει να ανταπεξέλθουμε και να πάρουμε κάτι θετικό, παρά τη μεγάλη δυσκολία που θα έχει το συγκεκριμένο ματς».

Για τα πολλά προβλήματα τραυματισμών: «Ο Ολυμπιακός είναι μια μεγάλη ομάδα, η οποία έχει βάθος στο ρόστερ της. Δηλαδή, κάθε θέση καλύπτεται επάξια, γι’ αυτό και σήμερα πήραμε το διπλό στο Περιστέρι».



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: