Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

«Η ΑΕΚ τελευταία ρε;»

«Η ΑΕΚ τελευταία ρε;»
Την αποστολή της ΑΕΚ που επέστρεψε στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων μετά την ήττα από τον Πανιώνιο περίμεναν περίπου 20 οπαδοί οι οποίοι εξέφρασαν την αγανάκτησή τους για την κατάσταση και την εικόνα της ομάδας. «Η ΑΕΚ τελευταία ρε; Ξυπνήστε όσο είναι νωρίς», ήταν το κεντρικό μήνυμα που έστειλαν.

Η Ένωση έμεινε στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα της Σούπερ Λίγκας ενώ η εικόνα της κόντρα στον Πανιώνιο ήταν απογοητευτική. Αυτός ήταν και ο λόγος που μία μερίδα οπαδών της, περίπου 20 στον αριθμό, πήγαν στα Σπάτα και περίμεναν την αποστολή που έφτασε εκεί.

Αφού συγκέντρωσαν τους παίκτες και τον Βαγγέλη Βλάχο, τους είπαν: «Μας ντροπιάσατε, δεν μπορούμε να βγούμε από τα σπίτια μας! Η ΑΕΚ τελευταία ρε; Ξυπνήστε τώρα που είναι αρχή ακόμη γιατί θα σας κυνηγήσουμε όλους εδώ. Τέρμα η ανοχή και η παιδική χαρά… Θέλουμε να ματώνετε την φανέλα. Φαίνεται ότι δεν ξέρετε σε ποια ομάδα παίζετε. Γνωρίζουμε τα προβλήματα αλλά δεν φταίμε εμείς. Φταίνε οι διοικήσεις».

Να σημειωθεί όμως ότι οι παίκτες αποχώρησαν χωρίς να πουν κάτι και στην συνέχεια έφυγαν και οι οπαδοί χωρίς κάποιο παρατράγουδο.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: