Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

«Απίθανη η Γιουβέντους»

«Απίθανη η Γιουβέντους»
Ο Ζντένεκ Ζέμαν σήκωσε τα χέρια ψηλά με την ήττα της Ρόμα με 4-1 από τη Γιουβέντους. «Η Γιουβέντους ήταν πολύ καλύτερη σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού», τόνισε αφού είδε την ομάδα του να χάνει 3-0 μόλις στο εικοσάλεπτο.

«Προσπαθήσαμε να κάνουμε το παιχνίδι μας αλλά η Γιουβέντους ήταν απίθανη», παραδέχθηκε ο έμπειρος τεχνικός.

Δεν αμυνθήκαμε ούτε επιτεθήκαμε ικανοποιητικά , βρισκόμασταν συνέχεια κάτω από πίεση. Αφήσαμε πολλά κενά, με αποτέλεσμα οι γραμμές μας απέχουν πολύ η μια από την άλλη.

Ακόμη δεν κυκλοφορήσαμε καλά την μπάλα, κάτι που δουλεύουμε αλλά δεν τα καταφέραμε τώρα. Το να δεχθείς σε 19 λεπτά τρία γκολ σε βάζει σίγουρα σε πολύ δύσκολη θέση
», τόνισε.

Ο 65χρονος τεχνικός υποστήριξε ότι αυτή δεν είναι η πραγματική Ρόμα και δεν έχει δείξει ακόμη τις δυνατότητες της:

«Δε νομίζω ότι οι ιδέες μου είναι παλαιομοδίτικες. Μπορώ να το κρίνω αυτό όταν το βλέπω αλλά σε αυτόν τον αγώνα δεν κάναμε τίποτα που κάνουμε στις προπονήσεις. Πιθανό η Γιουβέντους να μας τρόμαξε τόσο πολύ που δεν μπορούσαμε να αποδώσουμε»

Ακόμη σχολίασε το γεγονός ότι άφησε την Πεσκάρα που κέρδισε την άνοδο της για να δουλέψει σε πιο δύσκολες συνθήκες:

«Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι στη Ρόμα και η ομάδα θα δείξει πολύ γρήγορα την καλή της εικόνα. Ελπίζω ότι από το παιχνίδι αυτό οι παίκτες μου θα μάθουν από τα λάθη τους και δε θα τα επαναλάβουν.

Διότι αν τα κάνουν ξανά δεν μπορούμε να στοχεύουμε πουθενά. Μας πίεσαν πολύ για αυτό και δεν μπορέσαμε να απειλήσουμε πολύ. Το καλό με την αντίπαλο είναι ότι δουλεύουν καιρό μαζί και βελτιώνονται συνεχώς
».

Τέλος σχολίασε την αλλαγή του Τότι στο δεύτερο ημίχρονο αλλά και την υποδοχή που του επεφύλαξε στο Τορίνο ο κόσμος:

«Έβγαλα τον Τότι γιατί το ματς δε γυρνούσε και ήθελα να τον ξεκουράσω. Δεν άκουσα κάτι που να με πείραξε στα αυτιά μου».



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: